Много неправомерно и неправилно са похарчени много пари, неотчитайки доклада

...
Много неправомерно и неправилно са похарчени много пари, неотчитайки доклада
Коментари Харесай

Борисов: Подкрепях Живко Коцев заради ген. Атанас Атанасов

Много непозволено и погрешно са изхарчени доста пари, неотчитайки отчета на МВФ, на апелите на некоалицията да се харчи рационално, чакаме да ни каже новият финансов министър. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

„ Приходната организация остана да работи, с цел да няма опрощение, че някой й пречи. Винаги всичко става ясно, някой път с огорчение го оповестяваме.  Ще направя всичко допустимо машините да останат, корав последовател съм на машинното гласоподаване ”, разяснява водачът на ГЕРБ.

„ Парламентът не е проверяваща инстгитуция, нито раздаваща присъди, нито е място, както от тв приемника хора биват набеждавани. Нека оставим да си работят и когато има импортиран обвинителен акт, ще разясняваме ”, съобщи още Борисов.

„ Имаме да свършим много неща в сфери като армията, енергетиката. Много хора напущат армията, с цел да отидат в Министерство на вътрешните работи. Когато се работи на парче и не се гледа изцяло финансовата рамка, се получава по този начин. Един месец Народното събрание ще излезе в предизборна акция, има две седмици да се работи. Не познавам кой е бил до момента основния секретар на Министерство на вътрешните работи, нямам спомен да сме работили през годините и да го познавам. Той е по предложение на министър-председател и министрите, подкрепено и от президента. Подкрепях Живко Коцев поради ген. Атанас Атанасов ”, съобщи още Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР