Много напрежение и нови обрати очакват зрителите тази седмица в

...
Много напрежение и нови обрати очакват зрителите тази седмица в
Коментари Харесай

Топал и Акарди със свръхрискова операция в „Братя“

Много напрежение и нови обрати чакат феновете тази седмица в сериала „ Братя “ , а в петък (23 април) ще бъде излъчен и двоен епизод на престъпната драма по NOVA. Смъртта на Благоев прекатурва обстановката и заплашва освен оръжейния бизнес на Топал и Акарди , само че и персоналната им сигурност. Двамата са наясно, че в сейфа на умрелия върховен държавен чиновник има документи, с които двамата могат да бъдат незаслужено упрекнати за гибелта му, както и информация за голям брой незаконни покупко-продажби с оръжия. Денис и Сандо имат един единствен късмет – да откраднат сейфа и да унищожат уликите. Но това е извънредно сложна и свръхопасна задача, която може да ги вкара право в пандиза.

Радо Андреев също е мощно обезпокоен за съществуващи улики против него, тъй като научава посредством Ива, че служителите на реда към този момент разполагат с нужните доказателства, с цел да бъде издадена заповед за ареста му. С какво разполагат в отдел „ Наркотици “, ще успее ли контрольор Черкезов да осъществя проекта, по който от дълго време работи, или има метод Радо още веднъж да се измъкне?

Акарди към момента не може да осмисли новината, че приятелката му има 8-годишна щерка. Измъчват го хиляди мисли и не е сигурен по какъв начин би трябвало да реагира в тази комплицирана обстановка. От една страна, той обича Гергана, само че й е ядосан, че толкоз време съзнателно е крила този значим факт от него. От друга страна, Сандо изцяло осъзнава истината, че към момента не е подготвен да стане родител и страховете му взимат връх. Най-смазващото чувство, което го преследва, е, че може да се окаже толкоз неприятен татко като Филип. Кое може да му помогне за взимането на решение и дали връзката им с Гери има бъдеще?

Не пропускайте новите епизоди на „ Братя “ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте и на „ Братя “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР