Много наивно е да се смята, че организираната престъпност в

...
Много наивно е да се смята, че организираната престъпност в
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: България трябва да възстанови полумъртвата си дър...

Много наивно е да се счита, че проведената престъпност в България се свежда до “традиционни ” незаконни бизнеси като опиати, проституция и контрабанда.

 

В bulgaria от дълго време съществува проведена престъпност на невероятни места с действително държавен монопол - електроенергетика и европейски фондове да вземем за пример.

 

Да не приказвам за размерите на пране на пари прикривано сполучливо от Българска народна банка. Над 5% от Брутният вътрешен продукт се дължи на това пране на пари от незаконни действия и секрети прехвърляния от ембаргови страни отпред с Русия.

 

Организираната престъпност е феномен в България, тъй като няма друга страна, която да позволява такова слепване на проведена престъпност и държавна машина на най-високо равнище.

 

Само в Русия е по този начин и всички виждаме до къде води това.

 

bulgaria има потребност от комплициран план за възобновяване на своята полумъртва държавност, който изисква саможертвено водачество и безпримерна смелост, тъй като проведената престъпност е едно цяло в този момент с страната и нейните основни политици и ръководители на държавни структури.

 

Живеем във форма на държавен прелом осъществен от нарушители, с цел да управляват страната като някакъв злобен паразит и това би трябвало да бъде унищожено.

 

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР