Много мои приятели очакват от мен, като юрист, да кажа

...
Много мои приятели очакват от мен, като юрист, да кажа
Коментари Харесай

Методи Байкушев: Знаем, че тези хора срам нямат. Те имат само кореми и чекмеджета

Много мои другари чакат от мен, като правист, да кажа какво мисля за „ новата “ конституция. Мисля, че планът е необразован езиково, юридически и е изцяло безконтролен държавнически. Хората, които са го написали и тези, които го оферират, би трябвало да потънат вдън земя от позор.
Но ние знаем, че тези хора позор нямат. Те имат единствено кореми и чекмеджета.

Бездънни кореми и чекмеджета.

Единствената им цел е да тестват нови равнища на толерантност на хората към наглостта на мафията.

При никакви условия предлагането за конституция не трябва да се разисква в детайлности.

И въпреки всичко от него за следващ път излиза наяве едно – Борисов и Пеевски са подготвени на всичко, единствено да не пуснат хватката си върху прокуратурата и КПКОНПИ. Готови са да жертват цялата страна и народа. Твърде дълго отглеждаха Гешев и Цацаров и те са им прекомерно правилни.

Единственият отговор, който българският народ би трябвало да даде, е твърдо искане за безусловна оставка на Гешев и Борисов. Запомнете: еднообразно значимо е Гешев да замине дружно с Борисов. Ако падне Гешев и се реформира прокуратурата, имаме късмет да се освободим от мафията.

Безконтролният основен прокурор е повече от съд – той самичък преценя дали да повдига обвинявания и тази преценка не предстои на никакъв надзор. Ако прокурорът реши, че не е осъществено закононарушение, край – нищо не може да се направи. Когато пък прокурорът си реши или кукловодите му наредят да повдигне обвиняване, той може да мърля делото с години без да събира доказателства и без действително да се интересува и да носи отговорност дали ще има присъда или не. През това време обаче клетият упрекнат бива мачкан в безчовечен условия в ареста, а Цацаров му запорира цялото имущество, с цел да му съсипе живота. Отгоре на всичко, клетият упрекнат бива залят с допустимо най-гнусни клюки от придворните ПИК и Блиц, а другите сякаш „ по-бели “ медии на мафията като Труд, 24 часа, Нова и ТВ Европа просто ще въртят постоянно думата „ обвинен “ пред името на индивида, с цел да не може той в никакъв случай да се отърве от това клеймо.

Това мисля.

Методи Байкушев, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР