Много ми се иска тази година да говорим повече за

...
Много ми се иска тази година да говорим повече за
Коментари Харесай

Власт срещу опозиция - политическите ходове

Много ми се желае тази година да приказваме повече за равносметката на европейските фондове, за планирането на идващия програмен интервал, за стратегическо обмисляне, означи анализаторът Антоний Гълъбов в " Още от деня ".

Според него имаме потребност от политическо единодушие за дейности и вероятности пред страната в дълготраен проект, най-малко за идващите 10 години.

Росен Карадимов напомни, че в рамките още на предходния парламент водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е оповестила, че ще търси национално единодушие в три сфери - демография, развиване на страната и така нататък
" Мисля, че минаха 4 години оттогава и не виждам по какъв начин тази година един жанр на ръководство ще превключи на различен режим ", съобщи Карадимов.
За водната рецесия и дали тя ще се обърне ли в политическа, той изрази мнение, че има действителни признаци това да се случи. По-притеснителна за него е обстановката с боклука. Ако за водната рецесия има някакво пояснение с остарялата инфраструктура, " то при близо 800 000 т отпадък от третия свят, а не от европейските страни се внася, депонира и гори в България - това към този момент няма никакво пояснение ", безапелационен беше Росен Карадимов.

Според него с вота на съмнение, който Нинова внася, за пръв път Българска социалистическа партия стъпва на терена на действителната екологична тематика.
" Ако остане на тази линия, пробива, който може да направи, е извънредно огромен ", сподели Росен Карадимов.
За поколението 18-35-годишни идеологията сега е единствено екология и нищо останало, а екологията е лява политика, разясни анализаторът.

Антоний Гълъбов е на мнение, че " вотът на съмнение е само в календара на предизборната акция на госпожа Нинова за ръководител на Българска социалистическа партия, само че нищо друго ".
Антоний Гълъбов: " Нито един различен детайл не е на разположение, с цел да може един избор на съмнение в действителност да отзвучи съществено и авторитетно.
Какво още споделиха анализаторите - вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР