Много ми се иска да стъпим на здрава основа, ако

...
Много ми се иска да стъпим на здрава основа, ако
Коментари Харесай

Плевнелиев: Да видим кои са обществениците, получавали пари от Русия

Много ми се желае да стъпим на здрава основа, в случай че щете на равноправността сред връзките сред България и Русия. Ако имаме доказателства, че съветски посланик е подслушвал, подкупвал, несъмнено, той би трябвало да си отиде. Това съобщи президентът (2012-2017 г) Росен Плевнелиев в " Денят стартира с Георги Любенов ".

По думите му имаме опция да сложим двустранните връзки на здрава основа, на историческата истина, а не на операции.

В тази обстановка има по-високи равнища и някой би трябвало да вдигне телефона на съветската страна, съветската посланичка си разреши да наскърбява българския министър-председател. Някой би трябвало да изясни на отсрещната страна какво се случва тук. Дайте да забележим кои са тия публицисти, общественици, които са получавали пари от Русия. Извадете доказателствата, съобщи Плевнелиев.

" Продължаваме промяната остават популисти, още веднъж някакви описи и пренебрежение към институциите, сподели Плевнелиев.

Той упрекна началника на кабинета Лена Бориславова, че дава популистки квалификации, Радев не е политик от предишното. Сега е добър миг да се направи дебатът, от който обществото да се излекува.

Можем да благодарим на Русия, че ни е освободила, само че не да се кланяме, съобщи Плевнелиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР