Много ме радват жени, които не спират да хвалят половинките

...
Много ме радват жени, които не спират да хвалят половинките
Коментари Харесай

Женско четиво: Не се сърди на мъжа, че гледа порно

Много ме радват дами, които не стопират да хвалят половинките си, кичейки ги с непостижимата отговорност да са „ един на милион”. Не желая да знам какъв брой тежко е такова задължение. И без това едвам се оправям с моята непоносима съвършеност. Представете си да имам и съвършен непрокопсаник до мен. Тая работа не е за мен. Предпочитам мъж с хиляди недостатъци, в сравнение с „ единия на милион”, който ми е лишил правото на полово „ главоболие”. Предпочитам го пред оня, който нескопосано забърсва капките от мъжкия си сок, напръскали монитора на преносимия компютър, привързан към интернет порното.
Сега да не ме обявите в някаква измислена задръстенящина. Съвсем съм си наред. И аз виждам порно, даже в „ неподходящи” часове, в които други възрастови групи се любуват на приказки за лека нощ.
Една другарка, от типа с мъжете за знамение и приказ, неотдавна тотално изпуши. Хвана благоверния си да "лъска бастуна на възголемите цомби " на някакви виртуална красавица, откакто половин час преди този момент я бил изпроводил да си ляга, че имал да „ написа значим имейл до чужбина”.
Оттогава прозвището на облекчаващия се среднощен господин е „ егоистично порнокопеле”. Преди да се пръкне този прякор, несъмнено, минахме през етапите „ перверзник”, „ свиня”, „ животновъд”. Последното се отнася за любовта на брачна половинка й към „ пеликаните и кенгуруто, с които прави секс всяка вечер”.
Тази двойка от няколко месеца е на тотално интимно ембарго. Тя е поставила под карантина нейните женски елементи, а той показва сякаш възприятие на позор и виновност, че е пренебрегнал съпружеските си отговорности в името на порното. Няма по какъв начин да й обясня, че е напълно обикновено понякога хората да се трансформираме в изперкали мръсници, които изживяват „ най-долните” си пристрастености, воайорствайки съвокуплението на трети с четвърти лица.
Съгласна съм, че има господа, които са порноживотни, неоткъсващи поглед от сочния гъз на Саша Грей (28-годишна към този момент пенсионирана американска порноактриса – бел.а.), вместо да си доставят взаимно наслаждение с партньорката. Но, дами, в множеството случаи, гледането на порно е напълно здравословен акт, който е наложителен най-малко един път на шест месеца. Ако хванете обичания си с момчето му в ръка, не е тъй като не ви желае, нито пък е порноманиак, който сте склонни незабавно да пръждосате на психотерапия за битка с „ порока”. Това не е невярност, нито е болест, от която може да го отървете, шибайки му 10 пръчки в гърба.
Следващия път, когато заварите мъжа да се забавлява скотски без вас, подпомаган от филм за възрастни, не го карайте да се усеща като пионерче, хванато да потъпква завета на алената връзка. И не изпадайте в илюзия, че той не би трябвало да мастурбира, тъй като сте на един пенис разстояние. Всеки има право да разполага със личната си половост, както откри за добре.
Вместо да поставяте ултиматуми, които ще го накарат да се крие от вас все едно прави нещо срамно, не е ли по-добре идващия път просто да погледате дружно с него. Току-виж научите някой майсторлък, който ще изстреля общия ви оргазъм оттатък нормалната орбита.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР