Много марки не са склонни да рекламират в X (бивш

...
Много марки не са склонни да рекламират в X (бивш
Коментари Харесай

Марките се дърпат от реклами в бившия Twitter след иновациите на Мъск

Много марки не са склонни да популяризират в X (бивш Twitter), макар новата политика на компанията за контролиране на наличието. За това оповестява Ей Джей Браун, някогашен началник на отдела за сигурност на марката пред Reuters.А. Джей Браун, някогашен началник на отдела за сигурност на марката и качество на приложенията, сподели пред Reuters. Според него „ беше мъчно да се съобщи на хората концепцията “, че новата политика на платформата към този момент няма да води до „ унищожаване на всичко, което я нарушава “. Според организацията през април обществената мрежа разгласи нова тактика, съгласно която постовете, които нарушават разпоредбите на платформата, ще бъдат образно скривани, само че няма да бъдат изтривани, както беше до момента. Подобен ход обаче не оказа помощ за привличането на рекламодатели, прецизира организацията. Според притежателя на обществената мрежа Илон Мъск приходите от реклама на компанията са паднали с 60%.

Преди придобиването, Мъск подлага на критика платформата за ограничение на свободата на словото посредством унищожаване на несъмнено наличие, оповестява Reuters. След придобиването на обществената мрежа от предприемача, доста компании понижиха разноските за рекламиране на своите марки в X заради страха, че изявленията им ще се появят в емисията до злонамерено наличие.

През юли организацията заяви, че доста рекламодатели към този момент са спрели обществената мрежа след решението на Мъск да ограничи краткотрайно броя туитове, които потребителят може да прочете дневно. По това време верифицираните сметки бяха лимитирани до четене на 10 000 известия дневно, непроверените сметки до 1000, новите непроверени сметки до 500. Според предприемача, сходни ограничавания са въведени заради „ извънредно високо равнище на събиране на данни и манипулиране на системата “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР