Много малко са въпросите, по които има национален консенсус. Кои

...
Много малко са въпросите, по които има национален консенсус. Кои
Коментари Харесай

Паси: Всички яйца сме сложили в руската кошница по отношение на енергетиката

Много малко са въпросите, по които има народен консенсус. Кои са тези, посочете ми ги? Консенсус няма и обществото ни става жертва на голяма политизация. Няма попътен вятър за транспортен съд, който няма посока. Не знаем накъде вървим. Това сподели Соломон Паси по НТВ.
Няма предумисъл в двете срещи с Медведев и Столтенберг. Той сподели за заканите в Челно море. Там има голям дисбаланс в Черно море. Има голям напън от Русия по отношение на това да не влезе Северна Македония в НАТО. Русия към този момент е излязла от ракетния контракт и би трябвало да чакаме да насочи ракети към всяка една точка към Европейски Съюз и НАТО.

Втората международна война избухна поради големия дисбаланс в интерес на Германия. Студената война не избухна поради салдото на оръжията. Ние имаме потребност от нови черноморски бази. Липсата на оръжия не води до непоклатимост. Този баланс води до контракт. Има маса такива контракти сред НАТО и Русия. Те са за надзор на въоръженията.

Основното сегашната аудиенция, е че не пристигна Путин, а Медведев. Още предходната година се очакваше да пристигна Путин за 3-ти март. Путин хода там, където споделя: Тези страни са ми значими. На по-малко значимите изпраща Медведев. Сега може да се приказва по-експертно. Медведев няма да приказва за верификация на енергийните източници. Сега в съветската кошница сме поставили всички яйца. Имаме потребност от многообразие на енергийните източници. Много е забавно за плана „ Белене “.

Ако беше издигнат по времето на царя, щеше да коства 3 милиарда тогава този план не беше политизиран. Сега този план е 50-годишен. Ядрената енергетика е морално остаряла. Това е да си поръчаш парен локомотив, когато се изстрелват ракети към Луната. Докато гледаме в носа си няма да стигнем до средата. Ние не гледаме в края на пътя, а в кормилото. Това е една от най-сигурните гаранции за злополука.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР