Много малко мъже имат микропенис. Все пак, ако вие сте

...
Много малко мъже имат микропенис. Все пак, ако вие сте
Коментари Харесай

Какво е микропенис и как влияе на секса?

Много малко мъже имат микропенис. Все отново, в случай че вие сте един от " микромъжете " (или просто ви е любопитно) ето някои обстоятества, които е добре да се знаят за това положение. Микропенисът е действително заболяване, което може да се диагностицира. Критерий е дължината на , измерена отгоре, която е с 2,5 см по-малка от междинния размер на члена на мъжа, изяснява Джамин Брамбхатт, лекар по медицина и специалисти по урология и полово здраве в клиника Orlando Health.   
Според това определение всичко, което е по-малко от 9,2 см в еректирало положение може да се смята за микропенис. Предполага се, че микропенисът се провокира от хормонални отклонения по време на бременност, по-точно ниското равнище на тестостерон в оня миг, когато би трябвало да се реализира повишаването на пениса на бебето от мъжки пол. Според статистиката микропенис има при 3 от 20 000 новородени момчета, написа сп. Healt. 
 Различните пениси и техните преимущества Различните пениси и техните преимущества
Да се приказва за пениси може би е малко жестоко, даже когато се прави по най-възпитания метод. От друга страна, има някои неща, които тряб...
Има ли лекуване?
Понякога в първите три месеца от живота на бебето може да се даде тестостерон, с цел да порасне пениса. Лечението с тестостерон може да е дейно и след бебешка възраст, в случай че се организира преди половото съзряване, изяснява доктор Джамин Брамбхатт. Хирургията също е допустима. Ако общоприетата процедура по удължение не е задоволителна може да се направи фалопластика с потреблението на тъкан от други елементи от тялото за основаването на нов пенис и уретра за пациента.
А сексът?
Според доктор микропенисът не пречи на мъже да получава ерекция, да мастурбира, да има или да уринира. Макар микропенисът да предизвиква дискомфорт на някои мъже удовлетворяващият полов живот е изцяло вероятен, както за мъжете, по този начин и за дамите, счита доктор Рейтано и прибавя, че от функционална позиция размерът на мъжкият пенис е минимум значимият фактор от половата дарба да се достави наслаждение на колегата.
 6 мита за достолепието му, в които да спреш да вярваш! 6 мита за " достолепието " му, в които да спреш да вярваш!
Жените имат вяра в какво ли не изключително в случай че е казано от мъж, който харесват. Има обаче някои неща, свързани с пениса, за които е извънредно вр...
Секс-педагогът Кейт Скалиси, която е магистър по публично здраве, предлага на тези мъже да се съсредоточат върху тези полови дейности, които са вероятни, а не тези, които не са вероятни. Вие можете да получите наслаждение и задоволство от пръстите, устата и играчките. Съществуват и удължители за пениса, напомня Скалиси. Според нея всичко е въпрос на творчество!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР