Много мъже живеят със заблудата, че за да привлекат една

...
Много мъже живеят със заблудата, че за да привлекат една
Коментари Харесай

Топ 5 на мъжете, които привличат най-силно жените

Много мъже живеят със заблудата, че с цел да привлекат една жена би трябвало да имат скъпа кола, къщи и банкова сметка. Истината обаче е друга за множеството дами. Вижте 5 неща, които притеглят най-силно дамите:

Масажист

На кого не ми би му харесало след дълъг и уморителен ден да му създадат масаж, когато се прибере у дома. Много дами вървят на масаж, само че в случай че мъжът, с който живеят, се оправя добре с масажите , то това би подлудило половинката му.
 масаж Thinkstock/Getty Images
Мъж с възприятие за комизъм

Едно от главните неща, които дамите доста харесват в мъжете е възприятието за комизъм . Ако един мъж успее да разсмее дамата до себе си, то към този момент е спечелил значително сърцето и. Няма нищо по-хубаво, в случай че индивидът до вас може да ви развесели и да приповдигне настроението ви и в най-сложната обстановка.

Мъж с костюм

Всички дами харесват мъжете, които се грижат за външния си тип. Ако един мъж наподобява добре, сигурно притегля погледите на доста повече дами, в сравнение с в случай че е безстопанствен. Проучванията направени по тематиката демонстрират, че дамите с падат по мъже в костюми .
 мъж Thinkstock/Getty Images
Амбициозни мъже

Жените обожават мъжете, които са амбициозни. Когато мъжът има цели и желания , това го прави неудържим в очите на множеството дами.

Мъж, който готви

Голяма част от дамите намират мъжете, които готвят за доста привлекателни. За тях мъжете наподобяват извънредно секси , когато подготвят вечеря или извършат друга домакинска работа.
 обич Thinkstock/Getty Images

Още за мъжете, дамите и привличането:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР