Много любвеобвилният“ болничен поздравител в Бруклин, за когото се твърди,

...
Много любвеобвилният“ болничен поздравител в Бруклин, за когото се твърди,
Коментари Харесай

„Много любвеобилен“ болничен поздравител задържан без гаранция при атаки с нож срещу четирима души в Ню Йорк

„ Много любвеобвилният “ болничен поздравител в Бруклин, за който се твърди, че щракна и намушка поредност от непознати, беше арестуван без гаранция в петък и му беше подредено да се подложи душевен обзор.

Джермейн Ригер, 27, сподели празен взор, до момента в който беше изправен пред наказателния съд в Куинс по 19 престъпни обвинявания, в това число опит за ликвидиране, нахлуване и свързани закононарушения – откакто ченгетата откриха „ 6-инчов нож Bowie с закрепено острие “ и оцапан с кръв качулка в раницата си, съгласно наказателната тъжба.

Ригер е изправен пред евентуални 90 години зад решетките за осъществяване на насилствени офанзиви против четирима души в кварталите на Куинс в Спрингфийлд Гардънс и Ямайка на 16 и 17 януари, оповестиха управляващите.

Заподозреният — поздравител в болница Уудхъл в Бруклин, който беше разказан от комшия като „ доста любящ млад мъж “ — също по този начин се твърди, че е намушкал 61-годишен дядо в гърба на 8 януари, като се усмихна на жертвата си преди да избяга.

„ Не знае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР