Много лоша вест съобщиха сръбските медии за Весна Змиянац.Сръбската фолк

...
Много лоша вест съобщиха сръбските медии за Весна Змиянац.Сръбската фолк
Коментари Харесай

Телеграф: Истина е ужасната вест за Весна Змиянац

Много неприятна новина оповестиха сръбските медии за Весна Змиянац.

Сръбската фолк легенда Весна Змиянац влезе в болница. Певицата не се е чувствала добре напоследък. Страдала от чести аритмии, а горната граница на кръвното ѝ налягане скачала до 250, написа " Телеграф ", цитира Блиц.

Това я предиздвикало да посети лекари, които решили, че се постанова незабавно да ѝ сложат байпас.



От прегледите станало ясно, че Весна нямала задоволително приток на кръв към сърцето. Според непосредствен на звездата тя не се страхувала от сърдечната интервенция, само че била ужасена от обстоятелството, че ще би трябвало да анулира участията си.

„ Весна е лъвица. Не се тормози от нищо, даже от интервенциите, които са рутинни. Но ѝ беше мъчно. Наложи се да звъни на притежателите на клубовете и да ги уведоми, че няма да взе участие в идващите два месеца. Тя е страховит експерт. Не желае да разочарова публиката, която с неспокойствие чака нейните изяви “, изясни той.

След прегледите Весна Змиянац отишла в частна клиника, където да направи всички всички нужни проучвания преди значимата интервенция. Тя обаче не желала да чака резултатите, с цел да може да се оперира допустимо най-скоро. Настоявала да го направи в държавна болница, тъй като считала, че там са най-хубавите експерти.

Сърдечната намеса е планувана за края на седмицата в държавна болница в Белград. В идващите два месеца тя няма да има участия, а ще се възвръща във вилата си в планината.

За нея непрекъснато се грижат щерка ѝ Николия и шурей ѝ Реля Попович.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР