Много летаргичен“ алигатор е бил заловен в парк в Ню

...
Много летаргичен“ алигатор е бил заловен в парк в Ню
Коментари Харесай

В парк на Ню Йорк се появи алигатор

„ Много латентен “ алигатор е бил хванат в парк в Ню Йорк, оповестиха градските управляващи в понеделник. Смята се, че евентуално е пуснат от притежателя си в надалеч по-топлото местообитание в югоизточните щати.

Влечугото беше видяно в неделя сутринта в Prospect Park, обичано място на жителите на Бруклин за пикник и разходка с домашните си любимци, изключително когато зимните температури са 10-15 по Целзий, както бе през празничния уикенд. Рейнджърите заловиха дългият 1,2 метра алигатор, който беше „ открит доста латентен и евентуално изпаднал в потрес от мраз “, се споделя в изказване на градските паркове на Ню Йорк. Добавя се, че такива градски публични пространства „ не са подобаващи за животни, които не са локални за тези паркове “. По-късно алигаторът беше превозен до зоологическата градина в Бронкс за рехабилитация, се споделя в изказването и се прибавя, че „ за благополучие никой не е потърпевш “.

Последното разгласено изобретение на алигатор в Ню Йорк беше през юни 2001 година, когато управляващите, пресата и любопитните поданици прекараха пет дни след преследването и залавянето на бездомния кайман в Сентрал Парк. /БГНЕС, Агенция Франс Прес

Ню Йорк / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР