Много лекари вземат насериозно астрологията. Времето на раждането е свързано

...
Много лекари вземат насериозно астрологията. Времето на раждането е свързано
Коментари Харесай

Зодията, под която сте родени, засяга вашето здраве-Таблица показва рисковете

Много лекари вземат насериозно астрологията. Времето на раждането е обвързвано с риск за разболяване от избрани болести.

Може ли актуалната медицина да научи нещо от звездите?

 

Денес, множеството хора имат вяра в извънземни, в сравнение с в астрологията. Астрологията се основава на датата на раждане и дава нейното значение, което на хората им оказва помощ да схванат света. Науката има своята известна форма в хороскопа, който може да се откри съвсем на всички места.

 

Но от време на време, астрологията е академична и научна идея. Медицинската астрология се простира и в самата медицина. От епохи, лекарите употребявали астрологията като инструмент. Но в този момент, науката е изгубила блясъка си и се опровергава от научното общество.

Въпреки това, има нещо, което учените не могат да отрекат: времето на раждането въздейства на бъдещето на личността. В взаимозависимост от това дали сте родени напролет, лятото, есента или зимата, може да имате по-малък или по-голям риск от шизофрения , склероза , нарушавания на съня, диабет,алергии и други Времето, в което сте родени въздейства и на продължителността на живота.

 

Многобройни проучвания са удостоверили, че случайността сред времето на раждане и заболяванията е прекомерно огромна, с цел да не се смята за същинска връзка. В едно проучване от 2008 година, невролозите Ръсел Г. Фостър и Тил Ройнберг потвърдили, че 24 разнообразни здравословни положения са свързани с времето на раждане. Вижте таблицата, с цел да знаете, към какви заболявания сте предразположени:



zdravno.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР