Много кулинарни шедьоври, вкусни идеи и добро настроение донесе деветият

...
Много кулинарни шедьоври, вкусни идеи и добро настроение донесе деветият
Коментари Харесай

Черешката на тортата донесе очакван успех за NOVA през лятото

Много кулинарни шедьоври, вкусни хрумвания и положително въодушевление донесе деветият сезон на " Черешката на тортата " по NOVA. Предаването е предпочетено от над 30% от дейното население (18-49 години) пред екраните, а делът му е с 16% по-висок от този на втората по гледаемост медия bTV по същото време. Една трета от дейното градско население (18-49 години) също наблюдава сезона на наложилото се кулинарно предаване, като преднината пред bTV в същия часови период е 39%. Почти толкоз e делът на предаването измежду дами 25-54 и фенове 18-34 години с преднина 49%
 Черешката на тортата
Сезон 9 на " Черешката на тортата " притегля повече публика спрямо предходния сезон. Предаването е изборът на 15% повече фенове от дейното население, а с най-малко 20% повече пред екраните са били младите фенове (18-34 години) и дами (25-54 години).
 дял от феновете
Наталия Кобилкина, Владо Николов, DARA, Димо Алексиев, Мария Статулова, Глория Петкова, Деян Донков, Катето Евро, Орлин Горанов, Евгени Минчев, Денди и Сашка Васева са единствено част от звездите, които в миналите седем седмици сервираха обилие от изненади и изкушения, гарнирани с доста положително въодушевление. След сполучливия девети сезон на кулинарното шоу, от през днешния ден феновете могат да гледат " Най-доброто от " Черешката на тортата " – всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. В определени епизоди от забавни и емблематични седмици от предходните сезони, звездните домакини още веднъж запретват ръкави, с цел да показват най-хубавото от себе си в кухнята. И до момента в който другите почиват през лятото, началник Манчев оказва помощ с скъпи препоръки и насоки в обичаното кулинарно шоу.

Не пропускайте " Най-доброто от " Черешката на тортата " – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР