Много колеги и приятели на актьора, продуцент и бивш спортен

...
Много колеги и приятели на актьора, продуцент и бивш спортен
Коментари Харесай

Лилия Маравиля разплака България с думи за Ники Ишков: Обичам те! Винаги ще останеш моят Номер 1

Много сътрудници и другари на артиста, продуцент и някогашен състезателен необут Николай Ишков са шокирани от гибелта му. 61-годишният артист е имал израстък в мозъка и малко на брой са знаели за страшната диагноза. Самият Ишков е споделил единствено на най-близките си другари. Затова и тъжната новина за гибелта му през днешния ден шокира негови сътрудници и познати. Мнозина показаха скръбта си и се сбогуваха прочувствено с Ишков посредством обществените мрежи, предава Lupa.bg.
„ Последната ни снимка… Обичам те безпределно, Ники Ишков!!! Ти постоянно ще останеш моят Номер 1! Нека лети прелестната ти душа! Най-искрени съболезнования на прелестното ти семейство! Знам, че ще ги пазиш! Скръбта ми е огромна… Лили “. С този прочувствен пост във фейсбук с Ишков се сбогува известната актриса и негова екранна партньорка Лилия Маравиля. На фотото Ишков има изстрадал тип и очевидно към този момент е бил болен, само че се е опитвал да поддържа тонус.
Двамата участваха дружно в сериала „ Връзки “, като играха някогашни съпрузи. Героинята на Лили се споделяше Мика, а героят на Ишков – неин някогашен брачен партньор, бе прочут като „ Номер 1 “. Затова и в този момент Маравиля написа, че за нея сътрудника й ще остане вечно „ Номер 1 “.
„ Един от най-забавните индивиди, един от най-смешните партньори…
Сбогом, Ники Ишков… “, написа и артистът Стоян Радев. Двамата си партнираха в сериала „ Съни бийч “.
„ Ишков! Не трябваше толкоз рано! Не трябваше! “, показа тъгата си и продуцентът Игор Марковски.
„ Сбогом приятелю! “, написа икономистът и екс посланик Милен Керемедчиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР