Много клиенти могат да спестят повече от £1000 за телевизор

...
Много клиенти могат да спестят повече от £1000 за телевизор
Коментари Харесай

Купувачите могат да спестят £1100 за смарт телевизор Samsung 4K на Very с тази януарска сделка

Много клиенти могат да спестят повече от £1000 за тв приемник от най-голям клас с помощта на невероятна новогодишна оферта. Търговецът на дребно предлага на клиентите отстъпка от £1100 за тв приемник Samsung с високи спецификации, който има вградени приложения като Netflix, Disney+ и Apple TV+.

55 ” QN90C на Samsung – 4K Neo QLED HDR смарт тв приемник с Вградена Alexa – беше понижена от £2299 на £1299, само че Very ще понижи още повече цената със страхотна оферта за лимитирано време. Клиентите могат да спестят спомагателни £129 с кода за отстъпка VTQ9C – само че времето изтича, с цел да получите тази договорка, преди да изтече на 5 февруари.

Тъй като в случай че това не е задоволително икономисване, купувачите могат също да изискат £150 кешбек от Samsung до 27 февруари. Могат да бъдат декларирани и спомагателни £50, когато тв приемникът е закупен с определени проектори или звукови ленти.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Най-добрите предложения за стрийминг на телевизия за 2024 година: От Netflix, Disney+, Amazon Prime, Apple TV...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР