Много жени, след като са достигнали зрялост, бъркат понятията да

...
Много жени, след като са достигнали зрялост, бъркат понятията да
Коментари Харесай

Модерен гардероб за жени 50+: какви неща да изберете, за да изглеждате красиви и млади?

Много дами, откакто са достигнали зрялост, бъркат понятията да наподобяват все по-млади и по-млади. Поставя дамата в неловко състояние, тя стартира да прави смешно усещане, обличайки се като младеж или младо момиче. Ако можете да изглеждате млади с достолепие, тогава да станете по-млади постоянно би трябвало да подцените имиджа си, с цел да демонстрирате боязън от възрастта.

Изобщо няма значение дали сте запазили безупречно стройна фигура на 50 или не – елегантността и възрастта би трябвало да вървят ръка за ръка.

На първо място, стилистите предлагат да се откажат от прилепналите стилове в интерес на прави, свободни, извънгабаритни. Тесните облекла показват всички най-малки дефекти във вашата фигура.

През последните години оверсайзът остана на върха на известността си, значително с помощта на комфорта и уникалността си. Такова облекло ви разрешава да скриете минусите, да наблегнете крехкостта и да изглеждате по-оригинални.

Всъщност извънгабаритни са неща без размер, т.е. подобаващи за всевъзможен размер. 

Така че фигурата като че ли се дави в облекла, образно от непознато рамо. Големите неща най-често имат сбити форми, само че текстура, цвят, кройка могат да бъдат доста изразителни.

Обърнете внимание на това по какъв начин рокли, поли, блузи, пуловери, панталони, жилетки, огромни ризи наподобяват елегантно и стилно.

Те украсяват жена, вършат я образно по-млада, по-интересна, по-уважавана. Противно на общоприетото разбиране, оверсайзът не ви дебелее. Основното нещо е да не прекалявате с наслояването.

Втората загадка на елегантната млада визия е верният звук на облеклото.

Независимо от цветовия вид, заложете на пастели, изключително в региона на лицето. Леките, меки нюанси освежават лицето, не акцентират обвързваните с възрастта промени. Ако носите тъмни или прекомерно пронизващи ярки облекла покрай лицето, можете да наблегнете зачервяване, бръчки, тъмни кръгове.

И най-после, безукорен пресен тип е неосъществим без вярната прическа и оцветяване.

Откажете се от обемисти прически, несъразмерна гладкост в интерес на лека немарливост, разпределяне. Добре поддържаните влакна, спретнато подстригани, боядисани могат да ви създадат с 10 години по-млади, несъмнено, при изискване, че носите добре подбрани облекла.

Не се опасявайте да изпробвате нови стилове, цветове, постоянно комбинирайте разнообразни стилове, потърсете себе си. Не забравяйте, че главната загадка на красивия облик е самочувствието. И е невероятно, в случай че една жена е недоволна от себе си и от външния си тип.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР