Много жени си задават въпроса какво да направят, за да

...
Много жени си задават въпроса какво да направят, за да
Коментари Харесай

Физическите черти, които мъжете намират за привлекателни според науката

Много дами си задават въпроса какво да създадат, с цел да привлекат мъжките погледи. Повечето поставят старания, които в действителност не са нужни. Учените настояват, че по-голямата част от мъжете обръщат внимание на следните физически черти:

1. Фигурата

Не че това е най-важното, само че в действителност това е първото, което прави усещане. Не е наложително да имате фигура на модел, само че за мъжа е от голяма важност каква е осанката ви. Добрата вест е, че усетите са разнообразни и не всички държат на идеалните размери – в противен случай: мнозина се радват на по-женствени и закръглени форми. От научна гледна  точка има и друго: когато мъжът види една жена, подсъзнателно преценя дали тя може да му роди деца, т.е. мъжкият мозък търси жена с необятни бедра и тънка талия, което е сигурен знак, че тя е здрава и плодовита.

2. Усмивката

Усмивката е най-красивото украшение, което можете да носите. И най-привлекателният грим. Важно е усмивката да е пленителна. Това не допуска безусловно бели и равни зъби като на холивудска звезда, само че въпреки всичко би трябвало да са добре поддържани и здрави. Това от своя страна е причина и за приятния мирис.

3. Симетрично лице

Никое лице не е изцяло симетрично. И въпреки всичко съгласно изследванията по-симетричното лице е по-привлекателно за мъжете.

4. Устните

Това надали е изненада за някого. Мъжът подсъзнателно вперва взор в устните на дамата и колкото по-привлекателни са те, толкоз по-вероятно е да разбуди фантазиите за буйни целувки. Въпреки че доста дами изкуствено уголемяват устните си, изследванията сочат, че множеството мъже избират естествените устни.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР