Много жени се заблуждават, че са наясно с всичко, което

...
Много жени се заблуждават, че са наясно с всичко, което
Коментари Харесай

10 детайла от гледна точка на мъжете, когато говорят за секс

Много дами се заблуждават, че са наясно с всичко, което мъжете си мислят по отношение на секса. Истината е, че постоянно има какво още да научим за тях.

Това са 10-те самопризнания на мъжете за секса:
Не им е нужна романтика
Романтиката е по-скоро за дамите. Мъжете не държат всичко да е съвършено, нито да има вечеря със свещи или ново долни дрехи. Отдайте се на момента и повярвайте, че за мъжа до вас постоянно сте секси.


Не обръщат внимание на целулита ви
Ако не носите прашки, тъй като се притеснявате от целулита си, разочаровате мъжа до вас. Мъжете одобряват този ваш „ проблем “ като незначителна дреболия. За тях секси бельото е секси всячески.


Обичат изненадите
Хайде дами отпуснете се, сложете секси долни дрехи, изпробвайте нови пози и правете секс на извънредно за вас място. Повярвайте, по-късно дълго ще помните това полово прекарване и ще желаете още и още.
Нямат нищо срещу да ги лъжете… за оргазма си
Знаете, че дамите свършват по-трудно по време на секс от мъжете. Това, че не постоянно доближават до оргазъм не значи, че не са задоволително задоволени. За да усилите оптимално удоволствието на мъжа продължавайте да му казвате, че сте стигнали до края.


Не обичат прекомерно шумните дами
Дами, несъмнено, че за един мъж е значимо да знае, че ви е хубаво, само че не е належащо и съседите да схващат.


Обичат да споделяте фантазиите си с тях
Мъжете си падат по смели дами и желаят да са наясно какво тъкмо им се върти в главата.
Не харесват това, че споделяте всичко с приятелките си
Момичета, представете си, че най-хубавият му другар знае всичко за вас, за вашето тяло и какво обичате или не по време на секс. Няма да се чувствате доста добре, нали? Имено по тази причина не го правете и вие.
Сексът в никакъв случай няма да им омръзне
Мъжете могат да вършат секс всеки ден или през ден. Могат 2-3-4 пъти на ден… като цяло, колкото по-често, толкоз по-добре.


Мислят за други дами
Е, за жалост от време на време се случва да си се показват с друга жена. Понякога, даже, си показват, че са с известна персона. Успокоите се, това не значи, че към този момент не ви обича, просто разнообразява мозъка си.
Ако сексът не им харесва, ще го разберете
Не е нужно да го питате дали сексът му е харесал. Повярвайте, в случай че не е, ще го разберете.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР