Много жени, особено млади момичета, често се чувстват несигурни в

...
Много жени, особено млади момичета, често се чувстват несигурни в
Коментари Харесай

Шест признака издават лудо влюбения мъж

Много дами, изключително млади девойки, постоянно се усещат несигурни в любовните връзки, изключително при започване на нови такива.
Понякога може да бъде елементарно да се усъмним в възприятията на колегата си заради нашата лична неустановеност или неприятна предходна връзка. За благополучие има няколко признака, които могат да ви оказват помощ да разберете дали новият мъж в живота ви в действителност е влюбен във вас.

1. Той непрекъснато се взира във вас
Както се пее в доста сантиментални песни: мъжът, който в действителност е влюбен във вас, няма да може да откъсне очите си от вас. Много мъже имат този специфичен взор, когато ви видят издокарани за среща. Но в случай че забележите, че той ви следи с учудване и неспокойствие, когато вършиме елементарни неща, като да вземем за пример да готвите вечеря или да решете косата си, евентуално е влюбен.

2. Той не откача, когато очаквате да го направи
Всички ние имаме скелети в дрешника си. Но в случай че вашият сътрудник знае доста за вашето минало, в това число моментите, с които не се гордеете доста и той към момента е с вас, евентуално ви харесва повече, в сравнение с си мислите. Приемането на всички страни на различен човек, а освен на приятните, е знак за зряла връзка и обич.

3. Той е по-наясно по какъв начин държанието му може да ви засегне
Всички имаме свои модели на държание и не всеки път разбираме изцяло по какъв начин те въздействат на другите хора. Ако забележите, че сътрудникът ви стартира да се самоосъзнава и се пробва да се държи по този начин, че да не бъдете засегнати или разочаровани, това е добър знак. Но имайте поради, че в случай че сте загрижени за нещо или желаете той да работи по друг метод, по-добре е да проведете диалог и да не очаквате той да го разбере самичък. Вашият сътрудник не може да чете мислите ви, нали?

4. Той вижда дребни елементи, които ви вършат щастливи
Всички обичаме огромните жестове, само че дребните неща са най-важни. Например, той си спомня обичания ви усет на сладолед, неуместно телевизионно предаване, което гледате, когато сте тъжни, или името на първия ви домакински любим. Тези неща демонстрират, че той се грижи задоволително, с цел да надвиши стереотипните неща като цветя и бонбони (но ние към момента ги обичаме) и да се ангажира с вас на по-лично равнище.

5. Той е открит с вас и чака същото от вас
Всички се усещаме уязвими в връзките си, само че е мъчно да изградим мощна връзка, без да споделяме мислите и възприятията си. Ако той е подготвен да преодолее страха от отменяне и да бъде открит с вас за своите страхове и проблеми, значи ви има вяра и може да види бъдещето си с вас. И това работи и в двете направления: той се интересува да опознае същинската ви същина, а освен красивата ризница, която може да сте поставили.

6. Той е подготвен за приказва за проблемите
Въпреки че здравословното количество страсти в действителност може да бъде потребно за разрешаване на спорове и поддържане на колегата ви благополучен, крещенето няма да реши казуса. След като и двамата приключите с емоционалността, вашият сътрудник би трябвало да е подготвен за диалог, с цел да обсъдите нещата. Комуникацията е ключът към мощна връзка и сътрудник, който ви обича, би трябвало да може да остави егото си настрани и да признае, че може да е сбъркал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР