Много избиратели виждат у вас шанс за нова визия в

...
Много избиратели виждат у вас шанс за нова визия в
Коментари Харесай

ВИДЕО Тошко Йорданов смени изчегъртването с раздробяване! Това обеща на модела ГЕРБ-ДПС

" Много гласоподаватели виждат у вас късмет за нова визия в ръководството, за признание и незамитане на проблемите под килима. Мисля, че сте си взели поука от случилото се в последната година. Доказахте се като част от смяната и като хора, които държат на уговорките си. Основани на знанието и честността полезности, каквито вие имате, са значими. Партньорството в коалиция също е допустимо, единствено в случай че има съгласие и честност, а не незнание, надменност и нецензурност, каквито имаше в обилие до неотдавна ".

С тези думи президентът Румен Радев посрещна представителите на партия ИТН за съвещания преди да връчи мандат за сформиране на кабинет на първата политическа мощ у нас - Политическа партия. 

От името на Има Такъв Народ думата взе дясната ръка на Слави Трифонов - Тошко Йорданов , който очевидно си е взел поука от миналите месеци и много е посмекчил тона в изрече си.

" Ние постоянно сме си спазвали думата. Ще продължим да бъдем такива, каквито сме., Ще бъдем предвидими и лоялни сътрудници, в случай че и другите бъдат такива. В момента е значимо да се надмогне егото. Моделът ГЕРБ-ДПС не е накълцан ".

" Слави Трифонов от дълго време съобщи, че ние ще създадем всичко по нашите сили да има едно обикновено държавно управление в страната, тъй като провокациите са по-големи, акцентира Йорданов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР