Много интензивен трафик се очаква в следобедните часове днес, в

...
Много интензивен трафик се очаква в следобедните часове днес, в
Коментари Харесай

Голямото задръстване след празниците се очаква в следобедните часове

Много натоварен трафик се чака в следобедните часове през днешния ден, в последния почивен ден. Това предизвестяват от Пътна полиция, представени от БНР.

С цел повишение на сигурността и облекчение на трафика от 14 до 20 часа през днешния ден се стопира придвижването на камионите над 12 тона по  автомагистралите и най-натоваренитe пътища.

От Пътната организация предизвестяват, че сега поради  мъгла видимостта е понижена до 50 м. по път Е-79 сред Видин и Димово. Началникът на " Пътна полиция " Росен Рапчев  предупреди, че поради множеството поправки на автомагистрала „ Хемус “ там също е основана специфична организация на придвижването, изключително към тунелите.

„ Имаме екипи, които да спрат и да образуват тази запушалка малко  преди тунела. Знаете, че имахме отрицателен случай да остават в тунела жители  дълго време. Това е повода преди тунела да се прави в допълнение закъснение  на трафика, с цел да не се образува колона в самия тунел “, сподели Росен Рапчев.

На входовете и изходите на всички огромни градове ще има  специална организация на придвижването. Главен контрольор Любомир Костадинов от столичната пътна полиция предизвести къде се чакат най-сериозните проблеми на  входовете на София. 

„ Това ще бъдат Горубляне-Околовръстното, КПП-то метода към  „ Младост “ и самият „ Павел Красов “ и „ Цариградско шосе “. Очакваме проблем да ни сътвори и автомагистрала „ Люлин “, само че най-много в метода от Перник към София, сподели  той. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР