Много хора загинаха, след като туристически автобус и камион се

...
Много хора загинаха, след като туристически автобус и камион се
Коментари Харесай

Автобус и камион се сблъскаха в Бавария, има загинали и десетки ранени

" Много хора " починаха, откакто туристически рейс и камион се сблъскаха при злополука на автомагистрала в южна Германия, оповестиха управляващите в страната.

Първоначалните данни сочеха, че минимум 31 души са били ранени и 17 са в неопределеност при злополука на рейс на автомагистрала в южната част на Германия, оповестиха " Франкфуртер алгемайне цайтунг " и " Франс прес ".

Впоследствие полицията и държавното управление оповестиха, че при случая има смъртни случаи, без да уточнят какъв брой. " За страдание доста хора - туристическа група от Саксония - починаха в горящия рейс ", разгласи представителят на представителят на немското държавно управление Щефан Зайберт пред ретортери.

Автобусът, пренасящ 48 души, в това число двамата водачи, се движел в запушване, когато блъснал камиона пред себе си.


© Stringer, Reuters

Избухнал пожар и рейсът изгорен изцяло, сподели представител на полицията. Не е доказана ориста на 17 души, които са били в пътното транспортно средство. Всички пътували с транспортното средство са немски жители.

Българското външно министерство разгласи, че няма данни за потърпевши българи при злополуката, а генералното консулство в Мюнхен е в непрестанен контакт с полицията.

Магистрала А9 е затворена поради пътното произшествие, станало край град Мюнхберг в Бавария, оповестиха " Асошиейтед прес " и Българска телеграфна агенция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР