Много хора вярват, че астрологията може да предостави ценна информация

...
Много хора вярват, че астрологията може да предостави ценна информация
Коментари Харесай

Най-добрите съпрузи според знаците на зодиака: Телецът е верен, Везните романтични, Овенът се грижи за любимите си хора

Много хора имат вяра, че астрологията може да даде скъпа информация за характера и личността на индивида, както и за евентуалната съгласуемост и спорове, които могат да зародят в една връзка.

Зодиите се свързват с избрани черти на характера и темперамента, които могат да  повлияят на връзките ни с другите . Зодиите могат да дават съществена информация за личността на индивида. Знаейки какви характерности нормално се приписват на избран знак, може да ви помогне да разберете по-добре бъдещия си брачен партньор.

Някои зодии се смятат за по-съвместими с други . Откриването дали вашите знаци се смятат за уместно може да бъде забавно и допълнително  да ускори възприятието ви за съгласуемост.

Познаването на типичните характерности на вашия зодиакален знак може да ви помогне да предвидите евентуални конфликтни точки в една връзка, както и да предложите тактики за разрешаването им.

Някои хора имат вяра, че зодиакалните знаци могат да повлияят на това как  хората вземат решения и възнамеряват бъдещето си . Разбирането на тези трендове може да ви помогне да планирате и да поддържате връзка по-добре.

Овен

Човек зодия Овен е роден водач, който рядко отстъпва на „ съперника “. Импулсивен и несклоняем боец, той обича да ръководи. Силен, стабилен и упорит. Овните могат да се грижат за обичаните си хора, те са  лоялни, предани и привързани . Вярно е, че във всяка система той раздава картите, само че в случай че срещне човек зодия (Везни, Дева), който има потребност от лидер, той ще сътвори удовлетворяваща връзка с него.

Телец

Съпругът Телец може да обича, само че не всеки е в положение да „ изгори “ интензивността на възприятията си, по-специално ревността, граничеща с владеене. Благодарение на силата и творчеството, животът с Телец може да бъде вълнуващо премеждие. Ежедневието с Телец е подредено и планувано. Покровителстващият го земен тригон  му дава прагматичен метод към живота . Ябълката на раздора може да бъде неговата мъчителна спестовност или чудатост.

Близнаци

Непредсказуемостта на Близнаци е вълнуваща за някои, главоболие за други. Житейското мото на Близнаците е „ carpe diem “ ( „ грабни момента “ ), в което имат потребност от непрекъснати промени, завършения и съпътстващ ги адреналин. За този разговорлив и постоянно ангажиран мъж по къси панталони вие  в никакъв случай няма да сте преди всичко . Той ще е преди всичко, след това всичко останало.

Рак

Само в случай че Ракът „ не страдаше “ от промени в настроението и не се гмурка в дълбините на меланхолията, той можеше да заеме място на подиума на най-хубавите съпрузи в целия зодиак. За страдание, грижовната Луна затруднява поддържането на темпото. Понякога обича да се затваря в черупката си, наскърбява или санкционира колегата си с безмълвие . Нелоялността значи едно – война, която сигурно ще загубите, тъй като Ракът е занаятчия на операцията.

Лъв

Да се ​​ожениш за Лъв е като да спечелиш от лотарията. Алфа мъжки, талантлив с харизма, сексапил и упоритост, помагащи за постигане на върха. Можете да сте спокойни за материалното си положение. С подобен партньор  съвсем всяка жена може да се почувства специфична.  Изисквания? Хвалете се, размахвайте крилата си, изглеждайте като милион $ и бъдете идеалният ухажор. Прекалено ли е за един добър живот?

Дева

Девата заема мощна позиция в листата на топ съпрузите в целия хороскоп. Не се опасява от чук, бормашина и може да боядиса апартамент и доста добре ръководи домашния си портфейл. Но от време на време се стига до крайности . Съпруг от зодия Дева има проблеми с изразяването на страстите си. Манията за ред може да бъде спънка за построяването на кротичък взаимен живот.

Везни

Мъжът Везни може да е най-хубавият ви другар, само че в него няма да намерите опора в прозата на живота. Нежната Венера го подарява с сензитивност и емпатия . Можете да разчитате на сантиментални жестове и сетивен секс. С основни решения по отношение на напр. финанси ще останете сами и това не се дължи на неговата зла воля. Просто не е сигурен дали решението е единственото и дали е вярно.

Скорпион

Скорпионът крие доста секрети, има мощна персона и е един от най-хубавите любовници. Трудолюбив и ценящ комфорта на живота, той ще се грижи за всекидневието без стопански грижи. Безкомпромисен,  той желае да подчини своя сътрудник, деца, сътрудници . Ако някой му се опълчи или удари сензитивно място, той ще му „ върне услугата “ в най-неочаквания миг.

Стрелец

Стрелецът може да се любува на живота оптимално. Винаги на слънчева страна, с на половина цялостна чаша и усмивка на лицето. Той взема  смели, постоянно рисковани решения . Можете да изживеете забавни, прочувствени моменти с него, само че в случай че очаквате сигурна предсказуемост, даже не смейте да поглеждате в неговата посока.

Козирог

Козирогът съзрява относително късно за брака, който той възприема като непрекъсната и постоянна институция. Приоритет за него е кариерата и постигането на висок статус, едвам тогава ще е подготвен да търси съвършената брачна половинка. Той може да сътвори съчетаем брак с някой от земните знаци, които като него стоят крепко стъпили на земята. Склонен е  към импулсивно държание .

Водолей

Свободният дух рядко се опитомява и води до олтара или службата по вписванията. Предпочита свободните връзки. Той се отнася към свободата като към въздуха и всяка  офанзива против неговата самостоятелност нормално приключва със „ пердах “ . Неговата обществена природа от време на време взема връх над фамилните задължения. Включен в разнообразни благотворителни акции, той не намира доста време за околните си.

Риби

Рибите заемат едно от последните места в листата на мечтаните съпрузи. Защо? Паплач,  хипохондрик, контролер и ревнивост . Мъжът Риби обаче има вяра в идеалите и в името на любовта е кадърен да пожертва доста. Романтичен, той ще написа лирика и ще свири на мандолина под прозореца ви. Чувствен и деликатен, той ще се погрижи за интимната сфера, като се насочи на странствуване из Кама Сутра.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР