Много хора в днешно време си правят снимки със и

...
Много хора в днешно време си правят снимки със и
Коментари Харесай

Красиво момиче си направи селфи и се втрещи от резултата (Снимка)

Много хора в днешно време си вършат фотоси със и без мотив. Така наречените селфи фотоси нормално доскучават, по тази причина прибягваме до потреблението на разнообразни филтри, които се концентрират върху лицата на фотографията, с цел да ги трансформират и да ги създадат по-хубави, занимателни или страшни. Но какво се случва, когато си създадем селфи сами, а се появят две лица на фотографията?
 Красиво момиче си направи селфи и се втрещи от резултата (Снимка)

В актуалния свят надали има човек, който да не знае какво тъкмо съставлява селфито. Обикновени блогъри, артисти, спортисти и даже политици всекидневно качват какви ли не фотоси в обществените мрежи, направени точно с предната камера на телефона си, пишат от jenata.blitz.bg. Повечето от тези фрагменти са нежни има и такива, които ни карат да се замислим, а от време на време и да завидим на индивида,застанал пред обектива. Няма по какъв начин да не кажем, че има и фотоси, които в действителност плашат.

Селфи на младо и доста красиво момиче в Чехия обаче шокира обществените мрежи. Жителката на Прага реши да си направи фотография посредством особено мобилно приложение, което автоматизирано поставя филтър на фрагмента. Изведнъж обаче нещо се обърка, вижте сами. Обърнете внимание на долната част на фотографията. Какво е това? Неизправност при процеса на пречистване или има някакво извънземно създание на фрагмента? Какво мислите вие?

Селфито е автопортретна фотография, правена най-често с дигитален фотоапарат или мобилен телефон. Такива фотоси са тясно свързани със обществените мрежи, като на тях може да бъде единствено снимащият (се) или той дружно с съпътстваща го група хора, които също да хване в кадър. Нерядко се срещат и фотоси, направени против огледална повърхнина. Първата документирана „ селфи “ фотография е направена от химика и металург Робърт Корнелиус през 1839 година, която се смята и за най-ранния непокътнат американски портрет. Княгиня Анастасия Николаевна пък е измежду първите тийнейджърки, създали „ селфи “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР