Много хора в боксовата индустрия призовават Дерек Чисора да се

...
Много хора в боксовата индустрия призовават Дерек Чисора да се
Коментари Харесай

Чисора каза колко мача има още преди да се откаже

Много хора в боксовата промишленост приканват Дерек Чисора да се пенсионира от няколко години. Човекът, който назовава себе си „ Войната Чисора “, към този момент има 47 мача за 16 дълги години и най-сетне загатна, че краят му се вижда.

Последният мач на Чисора против американеца Джералд Уошингтън през предишния уикенд приключи с победа с единомислещо съдийско решение. Въпреки че получи аркада във втория рунд, Чисора се бори настойчиво във всичките 10 рунда и завоюва, което оставя върха му с 34 победи и 13 загуби.

Много от тези загуби обаче бяха тежки, в това число против Тайсън Фюри, нечовечен нокаут от Дилиън Уайт и едностранна загуба по точки от Виталий Кличко преди повече от десетилетие. Говорейки пред iFL TV след последната си победа, Чисора изнесе монолог за бойния си нрав.

„ Това е, което вършим. Отиваме на война. Ще умра за дъщерите си, ще умра за майка си. Не знам дали бих починал за жена си, тъй като това значи, че тя ще се омъжи за различен човек. Бих починал за майка си. ”

Той продължи, като сподели, че борбата е всичко, което знае.

„ Ако знаех по какъв начин да бъда градинар, щях да съм градинар от първия ден. Но аз съм войник. Това е, което знам. Не можеш да кажеш на войник да спре да се бие и да отиде и да бъде градинар в този момент, тъй като ние не знаем това. Ние сме бойци, разбирате ли? “

След това той изпусна новината какъв брой борби му остават. „ Ще бъда почтен с вас. Имам три борби, след което се отдръпвам. Искам да стигна до 50 мача. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР