Много хора смятат, че след раждането жените забравят да поддържат

...
Много хора смятат, че след раждането жените забравят да поддържат
Коментари Харесай

Тези горещи майки са изключително секси след раждането

Много хора считат, че след раждането дамите не помнят да поддържат хубостта си заради неналичието на време, което се изразходва за възпитанието на детето. Но в действителност ли е по този начин? Тук сме събрали няколко майки, които освен оборват тази доктрина, само че и завоюваха сърцата на милиони консуматори в Instagram.

Сара Стейдж.

Сара има две очарователни деца, също така тя е фитнес блогър и модел. Тя постоянно прекарва време с децата си, само че също по този начин не не помни за себе си. След раждането тя съумява бързо да влезе във форма с помощта на тренировките. В Instagram тя споделя с почитателите си извършения и секрети на хубостта.





Ханна Полайтс.

Австралийската Хана не е единствено майката на красива щерка, само че и акушерка. Тя съумява напълно да съчетае фамилията и работата. Нейното всекидневие наложително включва спортни тренировки. Благодарение на усърдната си работа тя съумява да върне идеалната фигура единствено девет седмици след раждането.





Джина Стюарт.

Какво бихте споделили, в случай че разберете, че тази секси русокоска е на 50! Не единствено това, само че и тя е майка на четири деца и е към този момент баба! Благодарение на съвършения си външен тип и фигура тази австралийска хубавица стана финалист на състезанието "Мис Максим 2018 ". Със своите фотоси в обществените мрежи, тя освен съблазнява мъжете, само че и стимулира другите дами да наподобяват прелестно.





Мария Кинг.

Тази зашеметяваща майка има трима сина. Разбира се, тя обръща доста внимание на децата си. Но паралелно с това Мария съумява да съчетава управелнието личен бизнес и грижите за самата себе си. Просто погледнете фигурата ѝ.





Софи Гайдолин.

На 26 години Софи към този момент имала две деца, когато докторът ѝ съобщил, че чака близнаци. Тя е фитнес треньор и в нито един миг не се отхвърля от тренировките си. Тя е гледана от стотици хиляди консуматори на обществени мрежи, които се възхищават на упоритата работа и красивата фигура. За последната си бременност тя усилва тежестта си единствено с 15 кг, които незабавно изчезнали след раждането.





Шантел Дънкан

По време на бременността си Шантел не се разделя с тежестите и постоянно се занимава с кикбокс. Много от почитателите в мрежата до последно не имаха вяра, че момичето е бременно, защото коремът ѝ е бил на процедура незабележим. Чак в края на бременността се появила дребна подутина. Мнозина я съдят за несъразмерното физическо натоварване. Въпреки това Шантел два пъти ражда здрави деца, като в това време остава в съвършена физическа форма.



Луиза Ф. Лоренциадис

Бразилката Луиза ражда красиво бебе, само че това не я стопира да продължи обичаното си занятие - да се занимава със спорт. Преди раждането тя е фитнес инструктор, и по време на бременността тя решила да не пропусне опцията да продължи тренировките. Сега е в страхотна форма и отглежда сполучливо детето си.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР