Много хора смятат, че след раждането жената безвъзмездно губи хубавата

...
Много хора смятат, че след раждането жената безвъзмездно губи хубавата
Коментари Харесай

Горещи ВИП мамчета: Емануела спира дъха и на 40, Диляна Попова още пали мъжките фантазиите, Мариана Маринова най-огнена сред миските и още…

Много хора считат, че след раждането дамата безплатно губи хубавата си фигура, блясъка в очите и всякаква опция да бъде секси! Да но не! Не една или две българските звездни майки,  разрушават на пух и прахуляк всевъзможни ограничавания и потвърждават, че и с две деца можеш да бъдеш секссимвол, писа Телеграф.



Те освен са  магнит за мъжките очи, само че участват и във  фантазиите им.  Въпреки майчинството и грижата за децата те не престават да наподобяват превъзходно. Най-сексапилните майчета открихме измежду поп-фолк певиците, дали поради специалността им, която постанова непрекъснати грижи или просто гена на дамите от тази колегия е подобен, само че поп-фолк певиците са същински фурии във връзка с съблазън.

Номер едно в класацията ни е за Емануела,  дамата неотдавна трансферира 40 и е дала живот на две деца! Големият наследник на звездата е на 22 години, само че доста повече наподобява на неин брат! Преди 4 години хубавицата показа кадър от абитуриентския бал на момчето, а почитателите и останаха впечатлени от това по какъв начин наподобяват майка и наследник на едно място! Красавицата има и малко дете, за което се грижи сама. Въпреки всичките си професионални задължения и тези за децата, Емануела продължава да е фикция за мъжете. В множеството й клипове може да бъде забелязана по нищожно долни дрехи или бански, които разкриват съвършените й форми. Пуританите биха споделили, че това не е държание за майка, само че когато си съвършена като Емануела можеш да си го позволиш.

Лияна също е съвършения образец за  секси майка. Макар и майка на 20 годишна щерка, Лияна която навърши 41 наподобява като сестра на щерка си, а съгласно някои от феновете и хубавицата даже има тип на по- дребната от двете сестри. Лияна е дългогодишна професионална лекоатлетка, а спорта остава част от живота й и до през днешния ден, самата тя споделя, че това е тайната на положителния и външен тип. Въпреки годините, Лияна самоуверено споделя сексапилни фотоси в инстаграм профила си, и пали мъжките мечти. Друга извънредно сексапилна дама в родния поп фолк е Галена. Макар и трансферирала 35 и майка на 2 деца, Галена е един от безапелационните сексимволи у нас. Певицата е известна с постоянно сексапилната си визия и провокативни тоалети. Особено щастливи са феновете на певицата, които я наблюдават в обществената мрежи и имат опцията да се любуват на фотосите, на които Галена постоянно театралничи по ексцентрично долни дрехи или нищожно облекло.

С постоянно изкушаваща визия е и миньончето на фолка Мария. Не един път певицата е печелила премия в категория за сексимвол и дори  е оповестена за “сексбомба на годината ”.  Мария е майка на едно момиченце, само че със сексапила си съумя да убеди трима мъже да се оженят за нея и най-малко още трима да и предложат брак. Със секси  извивките си и харизматичния си взор Мария съумява да оплете в мрежите си и най-обиграния мачо. В съвсем всеки един от клиповете си певицата показва супер изкушаваща визия, а мъжете въздишат от години по фотосите и.

Ариа е относително ново попълнение в редиците на поп-фолка, само че хубавицата е напряко пожар! Мъжете въздишат по хубавицата и я оповестиха за най-секси измежду певиците! Никой даже не би предположил, че Ария е майка на пораснало момче! Всъщност сексапилът е в кръвта на Ариа, тъй като Мария Цветкова - както е същинското й име е носителка на купата Плеймейт на годината!

Анелия също подсети за себе си с последната си провокативна визия, на която театралничи с черно транспарантно долни дрехи, а гърдите и са покрити със ситни камъчета. Брюнетката е майка на 20 годишна щерка, само че визията и е на тинейджърка.

И измежду професионалните моделки има много секси майки! Номер едно е Ирен Онтева, на прага на 50-те, някогашната възлюбена на починалия Христо Сираков и майка на единствения му наследник е по- секси от всеки път. Всъщност Онтева е като аленото вино, с годините сексапилът й се усилва, и тя е идеал за всеки представител на мъжкия пол.

Жасмина Маджид - русото изкушени от дълго време слезе от стилния подиум, с цел да го размени с професионалната роля на майка и то на  три деца! Въпреки това, че отрочетата й се родени през година, хубавицата постави много старания, с цел да не загуби съвършените си форми, и даже ги усъвършенства с ежедневните си тренировки, които споделя с почитателите си в мрежата.

Диляна Попова! Няма мъж на света, който да не бленува за оповестената за най-сексапилна и измежду моделите и актрисите!  Естествено най- секси мацката е във връзка със Асен Блатечки, който пък дълги години бе измежду сексимволите мъже у нас. Хубавицата е майка на единствения му наследник, само че това не й пречи да продължава да бъде измежду най- мечтаните дами у нас. Диляна Попове навърши 40, само че е безусловно доказателство, че това са новите 20. Хубавицата е с съвършено, тяло, изцяло натурална визия, а погледът й хипнотизира.

Още една хубавица - някогашна моделка, сегашна актриса и вечно сексимвол е Райна Караянева. Блондинката е майка на момченце и споделя персоналния си живот с  артиста Башар Рахал. Хубавицата резервира манекенските си ограничения даже и след раждането на сина си.  Тайната е спорт. Тя е от дребното известни дами, които споделят по какъв начин се грижат за външния си тип! Никога не е крила, че има няколко интервенции и други корекции, лицето и очите и са подлагани на лифтинг с конци постоянно може да бъде засечена в естетична клиника, където се грижи за свежестта на кожата! Всичко това е без значение, когато резултатите радват окото освен на мъжете!

Теодора Духовникова - или Българската Мишел Пфайфър е безконечния сексимвол на театралната сцена. Теди притегля погледите като магнит където и да се намира. Хубавицата е майка на две дъщери и през годините е обявявана неведнъж за най- красивата и харизматична актриса у нас. Елена Петрова също има непокътнато място измежду най- сексапилните дами на Бг сцената, въпреки и майка на две момчетета.

От години красиви омъжени дами се състезават за купата Мисис България . Освен, че са съпруги, те са сполучливи бизнес дами и майки, а някои от тях несъмнено носят и купата на сексимвол. Юлияна Дончева е една от най-атрактивните носителки на короната. С екзотичната си  външност, хубавицата покорява погледите на мощния пол. Тя е безспорното доказателство, че дамата няма възраст. Юлияна е майка на две деца момчета на 25 и 8 години. На сексапила и не съумя да устои даже 17 години по-младият от нея играч по ММА - Станислав Недков Стъки, с който даже подписа брак.

Години откакто сграбчва короната на Мисис България и покорява стилния подиум Маги Сидерова , не стопира да отвлича вниманието на мъжката публика. Маги е майка на огромен наследник от първия си брак, само че роднинската връзка сред двамата се вижда единствено, тъй като извънредно си наподобяват и постоянно ги мислят за брат и сестра.  Дори и на 48 хубавицата продължава да бъде извънредно секси и да полага  грижи за външния си тип, а те и се отплащат с място в класацията на най- секси майките у нас.

Мисис България Мариана Маринова несъмнено предизвика с визията си и е оглавява класацията за най- секси майки миски у нас. За да потвърди сексапила си Мисис Мариана изгрява на корицата на мъжката библия малко откакто ражда дъщеричката си. Това не й стига и провокациите й към мощния пол не престават с корица на най- провокативното еротично списание у нас. Сексапилът й е видян и отвън границите на България и секси фотоси на Мисис България са оповестени в мъжки списания във Венецуела, Мексико и Америка. И до през днешния ден въпреки и майка на две деца, Мариана не стопира да е желан модел за  реклами за долни дрехи.

16 години откакто завоюва състезанието Мис Плеймейт, Николета Лозанова продължава да приковава погледите към себе си. Брюнетката не стопира да се грижи за външния си тип, а  последното нещо, което направи е да тунингова задните си елементи и да усили бюста си. С това Нило си затвърди изрично първата позиция в класацията за най- сексапилна плеймейтка. Това я води и на челните места на най- мечтана измежду родните футболисти. Хубавицата съумя да омотае  в мрежите си не един ритнитопковец, а в живота й и до през днешния ден останаха Ники Михаилов и Валери Божинов.  Половинката на Ники Михайлов, постоянно пали мъжките мечти с провокативните си фотоси.

Златка Райкова тотално смени имиджа си на гореща мацка с този на майка героиня и все пак остана идеал за хиляди мъже у нас. Русата Златка не може да се избави от профила си на предизвикателство за мъжкия пол. Освен, че завоюва купата Мис Племейт през 2007, тя е носителка и на още куп награди за най- секси русокоска, модел, риалити героиня, включително и на майка.

Черната Златка не остава по- надалеч от русата си колежка. Димитрова роди момченце преди 6 години, и обратно на упованията вместо да скапе формата си тя я усъвършенства неведнъж. Хубавицата се възпламени по фитнеса и здравословното хранене трансформира в тялото си в фантазия за доста мъже.

Светлана Гущерова, години наред беше в редиците на най- мечтаните плеймейтки, до момента в който не смени амплоато си с това на грижовна майка. Хубавицата се възползва от услугите на разнообразни естетични корекции и се трансформира в въплъщение за съблазън. Така даже съумя да открадне брачна половинка на най- положителната си приятелка- и да го трансформира в своя законна половинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР