Много хора смятат, че след раждане тялото на жената драстично

...
Много хора смятат, че след раждане тялото на жената драстично
Коментари Харесай

10 известни многодетни майки, които са супер секси

Много хора считат, че след раждане тялото на дамата фрапантно се трансформира и тя безплатно губи хубавата си фигура. За страдание, на някои майки им би трябвало повече време, с цел да влязат още веднъж във формата, до момента в който други бързо се разделят с килограмите, качени по време на бременността. Това важи и за известните дами.

Има звездни мами, които несъмнено са за образец, защото са дали живот на повече от две деца. И освен това. Те наподобяват в действителност превъзходно и никой не може да познае, че са многодетни майки. Ето и 10 от тях:

Хилария Болдуин, 37 години, 6 деца

Инструкторката по йога е дарила брачна половинка си Алек Болдуин с цели 6 деца - Леонардо, Кармен, Едуардо, Ромео, Лусия и Рафаел.

Тори Спелинг, 48 години, 5 деца

Американската актриса и създател, щерка на Арън Спелинг, е родила 5 деца от брачна половинка си Дийн Макдермът. Те са ги кръстили - Стела, Лиъм, Хати, Фин и Бо.

Хайди Клум, 48 години, 4 деца

Моделът има 4 деца - Лени от връзката ѝ с Флавио Бриаторе, а също Йохан, Лу и Хенри от някогашния ѝ брачен партньор Сийл.

Виктория Бекъм, 47 години, 4 деца

Бившата певица от Spice Girls и дизайнер има 4 деца от брачна половинка си Дейвид Бекъм - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

Джулия Робъртс, 54 години, 3 деца

Актрисата с чаровна усмивка е родила 3 деца Хейзъл, Финеъс и Хенри. Техен татко е Даниел Модър, за който звездата от " Жувана жена " е омъжена от 2002 година.

Кейт Хъдсън, 42 години, 3 деца

Актрисата има 3 деца от разнообразни татковци - Райдър (от Крис Робинсън), Рани (от Дани Фудзикава) и Бингам (от Матю Белами)

Меган Фокс, 35 години, 3 деца

Актрисата е майка на 3 деца - Бодхи, Ноа и Джърни. Всичките са от някогашния ѝ брачен партньор Брайън Остин Грийн, с който публично се разведоха през 2021.

Джесика Алба, 40 години, 3 деца

Красивата актриса е майка на 3 деца - Онър, Хейс и Хейвън. Техен татко е Кеш Уорън, с който са женени от 2008 година.

Блейк Лайвли, 34 години, 3 деца

Американската актриса, позната от сериала " Клюкарката " има 3 дъщери от брачна половинка си Райън Рейнолдс - Джеймс, Инез и Бети.

Гуен Стефани, 51 години, 3 деца

Блондинката, която беше вокалистка на групата No Doubt, е майка на 3 сина (Кингстън, Зума и Аполо), а техен татко е някогашният ѝ брачен партньор Гавин Росдейл (2002 г.–2016 г.).
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР