Много хора си мислят, че като имаш постоянен партньор, сексът

...
Много хора си мислят, че като имаш постоянен партньор, сексът
Коментари Харесай

Палаво помагало: 8 ползи от самозадоволяването за жените

Много хора си мислят, че като имаш непрекъснат сътрудник, сексът става постоянен, безконечен и безусловно магически и всичко е прелестно, тъй като се обичате. Оказва се, че това са напълно нереалистични упования, изключително откакто се появят и децата. Обикновено майката е прекомерно изтощена, с цел да мисли за секс. Ако бащата също е деен в развъждането им, сексът съвсем изчезва от картинката. И тъкмо тук се появява удоволствието от самозадоволяването. Макар че се счита, че мастурбират най-вече мъжете, истината е, че дамите също обичат да го вършат. Ето какви са изгодите от самозадоволяването.

Засилва самочувствието
Психолозите и гинеколозите постоянно разясняват, че мастурбацията е здравословна изява на контрола върху тялото. Тялото си е твое и можеш да си играеш с него. Мастурбацията ти оказва помощ да опознаеш анатомията, физическите си потребности и да споделиш това знание с колегата си.

Трупате опит
За тези, които са срещу секса преди брака, мастурбацията е опит и знание. Ако нямате доста опит в секса преди сватбата, ви е мъчно да кажете какво желаете и какво ви е прелестно, а мастурбацията ви оказва помощ да се научите.

Осигурява ви време и място
Ако сте прекомерно изтощена да вършиме секс, имате право да откажете, само че това не значи, че не можете да се пипате, с цел да се успокоите преди да заспите. Когато сте уплашена или изтощена, една бърза игра ви оказва помощ да се отпуснете, без да полагате старания с колегата си. Според експертите, не е добра концепция да разчитате на полово облекчаване единствено от колегата си, тъй като можете да се разочаровате и по тази причина е добре от време на време да се задоволявате сама.

Помага на дамата да се грижи сама за себе си
В удоволствието няма нищо неприятно, даже да си го доставяте сама. Оргазмът е един от най-хубавите дарове, които можете да си извършите. Мастурбацията е метод да се погрижите за себе си и да подхраните тялото си по метод, който желаете, без значение дали е за бързо облекчаване, или ще си играете с часове в търсене на нови ерогенни зони.
Мастурбацията е грижа за себе си. Специалистите разясняват, че е целесъобразно да получавате сред 1 и 3 оргазма седмично. Ако нямате сътрудник, или той не е изключително заинтригуван, би трябвало да се погрижите сама за себе си.
Колкото повече секс, толкоз по-добре. Дори да си доставяте удоволствието сама, ще се чувствате по-секси и възбудена и ще притегляте мъжете. Мастурбацията в брака оказва помощ на двойките да схванат каква стимулация чакат от колегата си, с цел да засилят удоволствието. Тя прибавя многообразие в репертоара. Още повече, че не е наложително да мастубирате сама. Ако се самозадоволявате по едно и също време, ще се чувствате по-близо един до различен.

Облекчава напрежението
Ако няма кой да ви направи масаж на гърба в края на тежък ден, се самозадоволявайте. Специалистите означават, че това понижава напрежението и риска от рак на маточната шийка или простатата. При оргазма се освобождават ендорфини – допамин и окситоцин, който с изключение на всичко останало, понижават болката и напрежението.

Сънят ви е по-хубав
Тъй като оргазмите понижават напрежението, лекари и психотерапевти предлагат мастурбация преди лягане за по-хубав сън.

Отпуска напрежението
Независимо от стандартите, от време на време мъжете просто не желаят да вършат секс. Какво да вършиме, в случай че вие желаете? Поемете нещата в личните си ръце, несъмнено. Психотерапевтите поучават двойките да мастурбират, когато единият сътрудник няма предпочитание за секс. Това е превъзходен метод за разпределяне на напрежението, без да карате колегата си да се усеща отговорен.

Кара ви да пробвате нови неща
Страх ви е да кажете какво желаете? Приемете соловата акция за генерална подготовка. Не се тормозете да пробвате нови чувства. Галете се леко през бельото, експериментирайте с ръчния душ и трептения. Колкото повече разнообразни способи за наслаждение пробвате, толкоз по-лесно ще си е да кажете на колегата си какво желаете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР