Много хора са убедени, че алкохолът е най-добрият начин действията

...
Много хора са убедени, че алкохолът е най-добрият начин действията
Коментари Харесай

Как действа алкохолът на отношенията в леглото

Много хора са уверени, че алкохолът е най-хубавият метод дейностите под чаршафите да се оживят. Всъщност връзката сред алкохола и секса не е толкоз другарска, най-малко съгласно социолога доктор Дейвид Хансън, написа rozali.com. Някои от секси резултатите, появили се след няколко изпити чашки, са факт, не тъй като пиенето оказва помощ за това посредством въздействието си, а тъй като ние желаеме те да се появят посредством мисленето, като си ги представяме.

„ Алкохолът има същинско физическо влияние върху тялото, само че също има и огромен аспект на очакване и показване “, споделя Хансън. „ Това, което мислим, че ще се случи, до момента в който сме под въздействието му, е много евентуално да се случи “.

Изследователите споделят още, че хората придават прекомерно огромно значение на алкохола за метода, по който той взе участие в техния полов живот, а също и, че на огнената течност се дава прекалено много заем и вяра за метода, по който ще се представим в леглото. Но не е неприятно да сме наясно, че градусът в чашата никога не е гаранция за „ радостен креват “.

Половете са разграничени в мнението и опита си за метода, по който се възприема комбинацията алкохол и секс. И мъжете, и дамите, откакто ударят няколко напитки, виждат колегата като по-привлекателен. Този резултат обаче трае по-дълго при мощния пол. А бразилско изследване е разкрило, че мъже в нетрезво положение са доста по-малко склонни да открият асиметрията в дамите, в сравнение с, в случай че не са пили.

Подобно на това изследване се организира и друго, в което на мъже и дами са дадени коктейли с водка – задоволително мощни, с цел да ги позамаят, само че не и с цел да се напият. И двата пола в този миг виждат противоположния като по-красив. Малко по-късно обаче се появяват разликите. На идната заран дамите към този момент преглеждат картинката действително, до момента в който мъжете не престават да се въздействат от резултата на „ алкохолния подобрител “.

Алкохолът има отрицателен резултат върху префронталния кортекс на мозъка област, виновна за функционалностите, свързани със „ възбраната “, съгласно учени от Хелзинския университет. Но отново съгласно същите тези учени това се отнася най-много за дамите. Тези от тях, които пият всекидневно, също демонстрират по-голям интерес към секса, в сравнение с тези, които стоят на изсъхнало. Но резултатът на питието върху възбудата е директно обвързван с поетото количество.

Мъжете демонстрират повече интерес към секса, защото техните равнища на алкохол в кръвта се издигат след две или три питиета, споделя доктор Джанет Норис, откривател на злоупотребата с алкохол и опиати в университета във Вашингтон. Но когато броят на напитките се увеличи до четири или пет, множеството мъже в действителност стават по-малко сластни.

Умереното, леко пиянство, може да помогне, когато дейностите към половия ви обект се разгорещят и ви загреят. И това не е, тъй като алкохолът форсира някакъв психически развой, а тъй като той понижава задръжките и сътрудниците се отпускат и мислят доста по-малко, споделя създателят и сертифициран полов педагог Кори Силвърбърг. Но колкото повече алкохолните равнища в кръвта ви се издигат, толкоз повече нещата със секса стартират да се забавят, а не да се форсират. Тази обстановка удостоверява и проучването с трезви и пили задоволително алкохол мъже. Първите били в положение да реализират ерекция много по-бързо, в сравнение с техните пияни сътрудници. Това се изяснява с обстоятелството, че алкохолът забавя функционалностите на нервната система, която пък от своя страна управлява възбудата, споделя доктор Норис.

„ Хората стават раздразнителни, превъзбудени и обществени, когато пият, само че с течение на времето резултатът се трансформира от ден на ден в депресивен “, изяснява още доктор Норис, отбелязвайки, че това се отнася както за дамите, по този начин и за мъжете.

„ Ако имате волята да поддържате вашата предвидливост и се опитате да се ограничите с пиенето до 1-2 чашки, вие ще можете да превърнете това в преимущество, ще употребявате алкохола като бонус във ваша изгода, когато ви чака любовна игра “ изяснява той.
Всъщност, би трябвало да сте наясно, че когато става въпрос за комбинацията алкохол и секс – упованията, а не биологията, са същинският провинен за протичащото се. Погрешно е да се счита, че нетрезвото положение ще ви направи по-добри любовници, по-агресивни и полово възбудени. По-скоро вкоренените ни културни показа и упования за половите резултати на алкохола направляват държанието и дейностите ни, когато посягаме към чашката в компанията на противоположния пол.

Много хора не осъзнават, че огромна част от половото влияние на алкохола е чисто психическо. Това е от оня тип самоизпълняващи се пророчества, които се провокират не от физическо влияние, а от нашето мислене и упования. Ако считаме, че алкохолът ще ни направи по-спокойни или пък по-агресивни, той в действителност ще направи това за нас.

И колкото по-дълго поддържаме този метод на мислене, толкоз по-дълго ще жънем половите изгоди от пиенето, стига, несъмнено, да не прекаляваме. Но фактът, че мислите ни имат повече надзор над нашата полова среща, в сравнение с потреблението на алкохол, може да ни защищити от глупавото разбиране, че ни е належащо непременно огромно количество спиртни питиета, което да използваме като патерица, с цел да получим един по-добър секс.

„ Повечето хора пият, с цел да понижат задръжките си и съвсем постоянно им се получава, само че другият метод да извършите това, е като почтено поддържате връзка с индивида, с който желаете да вършиме секс. Струва ви се смешно… Сигурно е по този начин, само че може би, тъй като в никакъв случай не сте пробвали този вид “, споделя Силвърбърг.

Ако можете да достигнете до секс посредством златната среда на умереното пиянство и положителната компания, като рационално употребявате алкохола, ще си осигурите много сполучливи и незабравими полови прекарвания.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР