Много хора са на мнение, че след 40-годишна възраст животът

...
Много хора са на мнение, че след 40-годишна възраст животът
Коментари Харесай

5 причини защо сексът след 40 е по-добър

Много хора са на мнение, че след 40-годишна възраст животът се трансформира в отрицателна посока и пристрастеността понижава. Това обаче не е по този начин. Истината е, че животът на мъжете и дамите след 40 година става все по-хубав и те са по-предразположени за благополучие, написа flagman.bg.

Това са 5-те аргументи, че сексът след 40 е по-добър:
1. Знаете по какъв начин да търсите секс
След 40 човек е научил доста, както за себе си, по този начин и за партньорските връзки и най-много за секса. Вече няма задръжки и всичко е на чисто. Хората на тази възраст знаят какво тъкмо желаят и по какъв начин да го получат.

2. Осъзнавате качествата си
За дамите е значимо да знаят персоналните си преимущества. С времето самочувствието и самоувереността порастват, тъй като към този момент сте по-опитни, опознали сте себе си и можете да покажете на света, за какво сте специфични и разнообразни. Жените над 40 не се тормозят от качествата и минусите си.
3. Склонни сте да пробвате нови неща
Засилва се желанието ви за нещо ново и друго. Имали сте задоволително време да помислите какво сте пропуснали и какво желаете да повторите. Именно по тази причина на тази възраст към този момент нямате задръжки и сте уверени в решенията си.
4. Директна сте
След 40 не е нужно да спазвате добър звук и да чакате уместния миг. Не се притеснявате да споделяте с колегата си всичко, което мислите, без значение по какъв начин ще прозвучи. Това е симптом на зрялост. Преценявате добре какви думи да подберете и по какъв начин да се изразите.
5. Правите избори
На тази възраст знаете повече за това какво ви харесва и какво не, кое си заслужава и кое не толкоз. Опитните дами знаят по какъв начин да изберат верния човек и какво желаят и чакат от него. Търсят избрани качества както в прочувствен, по този начин и в съкровен проект.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР