Много хора са евакуирани, електричеството на много места е прекъснато,

...
Много хора са евакуирани, електричеството на много места е прекъснато,
Коментари Харесай

Заради свлачище в Калифорния: Плувен басейн висна над пропаст


Много хора са евакуирани, електричеството на доста места е прекратено, а някои пътни артерии са затворени след следващата порция, Съединени американски щати.

Западното крайбрежие е подложено на необикновени превалявания след две десетилетия на суша, оповестява организация Ройтерс. Това е довело освен да безпорядък по пътищата, само че и до, които заплашват къщите по крайбрежието в фамозния квартал на богатите „ Ориндж Каунти “, Южна Калифорния.

Плувният басейн в задния двор на един от парцелите в региона.

„ Чуваше се чудноват екот. Звучеше като земетресение “, споделя 41-годишният Си Джей Смит, чийто дом е обиден от свлачището. Алекс и Беки Хойман пък в сряда следобяд, с цел да се реалокират в жилище за краткотрайно настаняване.

Живописната автомагистрала „ Пасифик Коуст “ в Калифорния е по крайбрежието на Ориндж Каунти.

Губернаторът Гавин Нюсъм разгласи в 43 от 58-те окръга на Калифорния. Повече от 130 000 домове и предприятия останаха без електричество в сряда вечерта, съгласно PowerOutage.us.

Калифорния е изправена пред бедствено състояние, поради топящите се снегове и проливните дъждове. Синоптиците предизвестиха за вероятни през идната седмица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР