Много хора, преживели клинична смърт, говорят за тунели и полети

...
Много хора, преживели клинична смърт, говорят за тунели и полети
Коментари Харесай

Мъж вижда Бог, докато е в клинична смърт

Много хора, претърпели клинична гибел, приказват за тунели и полети над Земята. Американецът Скот Дръмонд твърди, че до момента в който е бил сред живота и гибелта, срещнал Бог, който го изпратил назад на Земята.

Скот Дръмонд е на 28 години, когато изкълчва палеца си при тежък случай на ски. По време на елементарна интервенция за възобновяване на пръста здравната сестра прави неточност и сърцето на мъжа стопира. Прекарва 20 минути в клинична гибел.

По-късно, говорейки за случилото се, мъжът си спомня момента, в който сестрата тича от операционната и крещи: „ Аз го убих! “. Скот споделя, че почувствал нещо да се издига нагоре по ръката му и да минава през сърцето му, а по-късно се е видял в профил. Навел се над тялото си и даже видял всеки тегел, подложен върху ранения му пръст.

В същото време Скот усеща, че до него има още някой. Първата му мисъл е, че това е Бог. Наблюдавайки по какъв начин сестрата тича ужасена и вика за помощ, другият или Бог незабавно придвижва мъжа до поле, цялостно с красиви цветя и висока до кръста трева. Мъжът стои до него, само че Скот не може да види лицето му.



Скот си спомня, че вижда бял облак и внезапно усеща надълбоко възприятие на мира и мир. Показан му е неговият живот от раждането до сегашния миг. Скот вижда всичко, което е направи в живота, положителни и неприятни каузи. Изглежда като че ли го съдят. Според Скот той се срамувал от някои свои дейности, а други го радвали. Осъзнава, че би трябвало да живее по-добре, като прави повече добрини.

Тогава водачът/Бог въображаемо му подрежда да стане и да отиде при облака. Тъкмо се кани да направи това, когато през облака към него се протяга мощна ръка и той чува: „ Още не му е пристигнало времето и има още доста неща за извършване “.

Скот незабавно се връща в тялото си. Когато се разсънва, взема решение да живее по напълно друг метод. По-късно мъжът признава, че не е желал да се връща на Земята, тъй като там е било толкоз красиво и умерено.

Скот споделя на брачната половинка си и близки другари за всичко, което се случва. Това прекарване трансформира възгледите му за живота. Приоритетите за замогване отстъпват на отдаденост към фамилията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР