Много хора мислят, че са готови за връзка, само защото

...
Много хора мислят, че са готови за връзка, само защото
Коментари Харесай

Вижте тези 4 знака, че все още не сте готови за връзка

Много хора мислят, че са подготвени за връзка, единствено тъй като желаят да имат сътрудник, да са обвързани, да обичат и да бъдат обичани.
Това обаче напълно не е задоволително. Много постоянно вътрешната подготвеност за връзка е нещото, което истински дефинира дали връзките ви ще бъдат сполучливи. Ако вие самите не сте подготвени за връзка в същинския смисъл на думата, връзките ви няма да се получават и ще се сблъсквате с неуспех след неуспех, като в обаян кръг.
Кои са признаците, че към момента не сте подготвени за връзка и има върху какво да поработите първо със себе си?

Слагате розови очила в връзките, вярвате, че хората са откровени и споделят истината
Не сте подготвени за същинска и дълбока връзка, в случай че се доверявате по този начин наивно на хората. Това ще ви нарани доста по-лесно, в сравнение с смятате. Дори индивидът до вас да не направи нещо, с което да ви нарани, самото осъзнаване на действителните условия, темперамент и отношение, сваляйки розовите очила, ще ви донесе болежка. Опитайте се да гледате по-зряло на хората, живота и обстановките в него. Недейте да смятате, че хората са откровени по предписание и че приказват почтено, споделят тайните си и не крият нищо.

Избягвате прочувствената фамилиарност и непосредственост, замествайки ги със секс
Ако поставяте секса преди всичко, това подсказва за предпочитание за бягство от същинско обвързване. Дълбоката прочувствена фамилиарност надвишава физическото наслаждение. В този смисъл сексът не е задоволителен, с цел да се каже, че една двойка е интимна. Интимността се открива повече в прочувствен и душевен аспект, в сравнение с единствено във физически. Тя е композиция от двете.

Стоите в зоната на комфорт
Колкото и индиректно да ви звучи това, зоната на комфорт във всеки аспект на живота може да е пагубна и за персоналните ви връзки. Когато вършиме едно и също всеки ден в продължение на години, вие притъпявате сетивата си и подсъзнателно се тласкате към ниско самочувствие. Когато обаче се предизвиквате непрекъснато и показвате на всички към вас, че не се страхувате да се впускате в нови завършения и незнайни обстановки, това притегля напълно друга сила към вас. Самото отвращение да опитате нещо ново подсказва, че имате проблеми с интимността и предпочитате да продължавате да стоите в същото прочувствено тресавище, вместо да продължите напред.

Живеете с родителите си или не сте се откъснали от тях
Връзката с родителите е нещо прелестно. Но за възрастен човек е по-добре да бъде самостоятелен във финансов и прочувствен аспект. Ако имате нездравословна връзка с родителите си, живеете към момента с тях или не можете да вземете никакво решение без тяхна интервенция, това може да се окаже сериозен проблем за установяването и поддържането на интимна връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР