Много хора, които искат да отслабнат, се опитват да подобрят

...
Много хора, които искат да отслабнат, се опитват да подобрят
Коментари Харесай

Ето как да ускорите метаболизма си

Много хора, които желаят да отслабнат, се пробват да подобрят своя метаболизъм. За да се случи това обаче, би трябвало да се случат няколко неща.
В множеството случаи ускоряването на метаболизма не е мъчно, стига да не ви мързи.Специалистите разкриват най-лесните способи, по които можете да забързате своя метаболизъм, а това от своя страна може да ви помогне и да отслабнете.Ключова роля за това играе физическа интензивност - кардио, бързо вървене, колоездене.
Ефектът ще бъде още по-осезаем, в случай че добавите към тренировката вакуумен или антицелулитен масаж - посредством тях кръвта се разсейва и метаболизмът се усъвършенства.
Режимът на пиянство също оказва огромно въздействие. Ако пиете прекомерно малко вода, метаболизмът ще се забави доста.Посещението на сауна и вана ще форсира метаболизма неведнъж. Високата температура покачва сърдечната периодичност, уголемява кръвоносните съдове и отстранява непотребната течност от тялото. Тук можете да включите и гореща вана, само че не повече от 10 минути за тези, които имат сърдечни проблеми.
Допълнително прелестно деяние за ускорение на метаболизма е ароматерапията. За да се отървете от болката в ставите и мускулите и да разширите кръвоносните съдове, можете да употребявате хвойна.
Направете всичко по силите си да се наспите. По време на етапа на бездънен сън метаболизмът се форсира.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР