Много хора искат да пестят пари, които да използват за

...
Много хора искат да пестят пари, които да използват за
Коментари Харесай

Как можем да пестим пари без да се лишаваме от нищо?

Много хора желаят да пестят пари, които да употребяват за разнообразни неща - пари за черни дни, вложения, поправки или да си купят нещо, за което са мечтали от много време. В тази публикация ще разгледаме някои способи по какъв начин да извършите това, само че без да се лишавате от нищо. Не приемайте, че просто ще стоите на дивана у дома и вълшебен нещата ще се случат. Вие няма да се лишавате от нищо, само че ще би трябвало да измененията навиците си, тъй че да може да спестявате най-малко 100 лв. на месец. На годишна база една свободна сума от към 1000 лв. не би била по никакъв начин зле. Нека забележим по какъв начин може да стане това: 

1) Започнете да упражнявате вкъщи или навън, а не във фитнес

Може да спрете тренировките и да се насочите към това да ходите на лостове, да упражнявате вкъщи или някъде навън. Опциите за това са доста и може да намерите видеа, площадки за тренировки навън. Може също по този начин да бягате в парка, да вършиме лицеви опори вкъщи и редица други неща. Ако практикувате йога или медитация, то може да опитате безвъзмездни видеа, които са налични онлайн - не са по никакъв начин неприятен вид. 
 ВНИМАВАЙТЕ! Никога не крийте парите си на това място, до момента в който сте на отмора ВНИМАВАЙТЕ! Никога не крийте парите си на това място, до момента в който сте на отмора
Почти всеки от нас държи част от спестяванията в дома си. Дали обаче мястото, което е избрал да ги скрие, е уместно? Вие може и да година..

2) Спрете да си купувате бутилирана вода

Много хора дават непотребни пари за бутилирана вода и даже не го осъзнават. Една кана с филтър + бутилка за многократна приложимост може да прави също толкоз добра работа. Ако има място във вашия град, от което да цялостните вода - още по-добре. А и по този начин освен ще пестим пари, само че и ще оказваме помощ на околната среда.

3) Пазарувайте на промоции 

Има неща, които няма по какъв начин да бъдат купени в огромни количества на промо цени. Нищо не пречи, обаче да вземете козметика, тоалетна хартия, кафе и други сходни артикули в по-големи количества когато са на промоционални цени. В годишен аспект това няма да повлияе по никакъв начин зле на бюджета ви. Опитайте - коства си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР