Много хора играят временна роля в живота ни. Те са

...
Много хора играят временна роля в живота ни. Те са
Коментари Харесай

8 признака, че този човек е вашата съдба

Много хора играят краткотрайна роля в живота ни. Те са тук, с цел да служат на избрана цел, и откакто тя бъде реализирана, си отиват. Но постоянно има един специфичен човек, който влиза в живота ви, с цел да остане вечно. Който прибавя възприятие за комплектност към него.

Не е наложително той да бъде единственият ви източник на благополучие, само че несъмнено ще се чувствате по-щастливи, когато сте към него. А щом един път имате този специфичен човек в живота си, няма да желаете да го оставите.

Ето няколко признака, че даден човек ви е съдбоносен от ориста.

1. Позволявате си да бъдете уязвими.

Съвсем чистосърдечно си позволявате да бъдете уязвими пред този човек. Да се разкриете по метод, по който нормално не бихте го създали. Доверявате се и знаете, че той в никакъв случай няма да ви нарани.

2. Вие сте чисти и почтени в желанията си.

Винаги оставате почтени и чисти в желанията си един към различен. Винаги сте на една и съща вълна. В една щастлива връзка няма място за машинация, операция или корист.

3. Не се пробвате да се променяте един различен.

Приемате се такива, каквито сте в реалност – всеки със своите дефекти и недостатъци. Знаете, че постоянно можете да се изразявате свободно и почтено.

4. Чувствате се сигурни и спокойни.

Не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете съдени, подложени на критика или осмивани. Че ще бъдете засегнати. Винаги се чувствате в сигурност в наличието на този човек.

5. Благодарение на него вие ставате по-добър човек.

Чувствате, че сте станали по-добър човек като цяло с помощта на това, че този той е влезнал в живота ви. Знаете, че той разкрива най-хубавото във вас.

6. Оставате дружно даже в неприятни моменти.

Знаете, че ще останете с този човек даже когато той минава през сложни времена. Сигурни сте, че той ще направи същото и за вас. Винаги си оказвате поддръжка един на различен.

7. Не се съревновавате между тях.

Не се отнасяте към връзката си като към съревнование. Напротив, стремите се да се поддържате взаимно, смятате триумфа на единия за триумф на другия.

8. Имате специфична връзка.

Имате специфични връзки между тях. Уверени сте, че химията ви е безгранична. Няма различен човек на света, с който сте построили сходна връзка.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР