Много хора държат вкъщи вещи, които не се използват в

...
Много хора държат вкъщи вещи, които не се използват в
Коментари Харесай

6 вещи, които трябва да изхвърлите преди Нова година

Много хора държат у дома движимости, които не се употребяват в всекидневието, а единствено заемат място на рафта и събират прахуляк. Ето шест движимости, от които е по-добре да се отървете преди да посрещнете новата година.

Ненужна бумащина

Става дума за документи, които от дълго време са изгубили своята новост, гаранционни формуляри от съоръжение или касови бележки от магазини. Разбира се, доста по-лесно е просто да ги поставите в най-отдалеченото чекмедже и да ги забравите вечно, само че рано или късно, когато рафтът спре да се затваря, въпреки всичко би трябвало да вземете единственото вярно решение и да изхвърлите ненужния отпадък в кошчето.

Счупени предмети

По някаква причина доста хора не престават да пазят неща, които са счупени отдавна. Като да вземем за пример изгорен тостер или различен електроуред, стол без един крайник или завеса, съдрана от котката. Може би в миналото сте възнамерявали да занесете тези неща на ремонт, само че в последна сметка просто сте си купили нови.Така че за какво да продължавате да съхранявате отпадъци?

Продукти с изминал период на валидност

Содата за самун, несъмнено, не принадлежи към тях, само че зърнените храни, медикаментите, козметиката или подправките са. Препоръчваме ви да разгледате наличието на рафтовете и хладилника и деликатно да проучите периодите на валидност на тяхното наличие. Възможно е там да откриете повече артикули с изминал период на валидност, в сравнение с сте предполагали.

Подаръци и сувенири

Уви, не всеки знае по какъв начин да избира дарове. И вие, като признателен човек, би трябвало да решите къде ще бъде изложен този или оня сувенир. Може би просто ще поставите ненужния подарък в далечно чекмедже и в никакъв случай няма да си спомните за него. Препоръчваме ви да сте решителни преди Нова година и въпреки всичко да се отървете от безполезните дарове.

Нещата за „ на следващия ден "

Под такива предмети имаме поради тези, закупени за в бъдеще. Например, би трябвало да се отървете от рокля, която сте закупили преди няколко години, а е няколко размера по-малка. Не е нужно незабавно да изнасяте облеклата към кофата за отпадък - можете да пуснете публикация и да се опитате да я продадете. Категорията неща за „ на следващия ден " също включва обувки, които не дават отговор на номера или пък прекомерно екстравагантни тоалети, които надали ще се осмелите да пробвате.

Вещи, които може да са потребни „ някой ден "

В този случай има положително предписание: в случай че даже не сте докосвали освен това от година, тогава просто нямате потребност от него. Безкрайни бележници с космати животинки, склад с писалки и моливи, празни кутии, игли за плетене и кълбо конци, рамки за фотоси - може да има безконечен лист от такива предмети. Препоръчваме ви въпреки всичко да се отървете от тях преди Нова година и да освободите място за нещата, от които в действителност се нуждаете.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР