Много голям скандал може да се заформи не само в

...
Много голям скандал може да се заформи не само в
Коментари Харесай

Заформя се голям скандал в България и Европа с Бербатов заради заобикаляне на закона

Много огромен скандал може да се заформи освен в България, само че и в Европа поради Димитър Бербатов, оповестява БЛИЦ. Ветеранът има предпочитание да изкара треньорски стаж в Етър, с цел да направи значима крачка към приемането на по този начин стремежи от него Про лиценз.

За задачата са му нужни две години стажуване като помощник-треньор. Именно заради тази причина преди няколко дни наставникът на „ виолетовите “ Александър Томаш разгласи, че Бербо ще се включи в екипа му, с цел да оказва помощ на нападателите.

До този миг обаче Димитър не се е появил на лагера на Етър в старозагорското село Ягода. Бербатов изискал непосредствено от управлението на търновския клуб да му издаде записка, че кара стаж там. Което си е скандално и е в прорез с футболните закони в България, а и с тези на ФИФА.

„ За да получи Бербатов въпросната записка, би трябвало да свърши няколко неща. Първо, да подпише контракт с Етър, че става помощник-треньор публично. Второ, този контракт и тази записка би трябвало да бъдат заверени в БФС. И най-важното – би трябвало да се явява на работа и да е част от екипа на Томаш. В противоположен случай в действителност ще избухне огромен скандал. Да, не са един и два случаите, когато по същия метод са действали други треньори и са получавали бележки за стаж по втория метод. Но Бербатов въпреки всичко е име. Гръмне ли абсурдът, чак до Англия и цяла Европа ще стигне. ФИФА ще реагира повече от остро “, разясниха осведомени.

Те прибавиха, че задачата на Димитър е един ден да се завърне в Англия и да стартира работа като треньор я в обичания му Манчестър Юнайтед, я в някой различен локален отбор. За да стане това, на Бербатов му е необходим Про лиценз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР