Много е злобна, има гаден смях, Радвам се, че Виктор

...
Много е злобна, има гаден смях, Радвам се, че Виктор
Коментари Харесай

Секси, но нежелана: Палавата Теди и защо не се вижда във връзка с Виктор

" Много е злобна, има гнусен смях ", " Радвам се, че Виктор я изгони ", пишат консуматори за Теодора Калинина, която не съумя да впечатли Виктор Стоянов. Самата тя не блесна с нищо изключително в шоуто, а консуматори в нета не я харесваха доста. Който не прави обаче сериозен рейтинг, той си отпътува. Така стана и с Елвира, която разкри пред цяла България, че е девствена. 

Виж още: Най-провокативната българка от Петрич: Палавата Васи, която има близо милион последователи 

Теди обаче показа в изявление, че не съжалява за нищо и не ѝ пука за мнението на хората. 30-годишната Калинина отсече, че не се вижда въобще в дълготрайна връзка с Виктор. " Аз съм купонджийка, а той не е надъхан по този начин. Не считам, че бихме имали дълготрайни връзки ", сподели Теди. Фит мацката имала три съществени връзки до този миг, само че все завършвали с невярност, само че не от нейна страна.

С девойките от " Ергенът " не е станала супер близка, само че Теди не харесва постъпката на Блажка Бонбонова, която подари на Виктор носените си бикини. " Със сигурност не го утвърждавам като постъпка по никакъв метод. Особено пред камери и пред толкоз доста хора. Би могло да бъде прочетено като секси и сантиментално пред сериозното ти гадже, когато сте единствено двамата в някое заведение ", показа още Теди. 

Виж още: Вегас си е Вегас: Хайди Клум с провокативни фотоси в хотелска стая от града на греха 

Изображение: https://www.instagram.com/teodorakalinina/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР