Много е вероятно следващото 50-о Народно събрание да направи още

...
Много е вероятно следващото 50-о Народно събрание да направи още
Коментари Харесай

Доц. Николай Димитров: Много е вероятно следващото 50-о НС да направи още по-нескопосан римейк на 49-ото

Много е евентуално идващото 50-о Народно заседание да направи още по-нескопосан римейк на 49-ото Народно заседание, което към момента официално не е завършило мандата си. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " доцент Николай Димитров, обществен психолог.

По думите му в случай че не наесен, то доста скоро по-късно може да се наложи да отидем на последващи избори, тъй като колодата от карти е раздадена и мощните ръце са ясни: " Няма някаква особена смяна и не е и чак толкоз изненадващо, че съгласно последните социологически данни на второ място излиза една от по-крайните обединения в българския политически живот, която печели повече доверие и повече евентуални гласове в изборите, които предстоят безусловно след броени дни ".

Доц. Димитров означи, че депутатите би трябвало да бъдат ангажирани с дълготрайна тактика и визия: " Те доста постоянно работят на парче и нямат визия за бъдещето. Политиците са единствено в медиите, няма ги по площадите, няма ги по клубовете по места, няма ги по читалищата в дребните обитаеми места. Разбира се, в този момент медиите са най-ефективния, най-бързо достигащия до най-вече хора канал за другарство, само че по този канал не тече нищо ".

Относно изявлението на президента Румен Радев, че на тези и на идващите избори ще измираме сред войната и мира, Николай Димтров изясни, че не се приказва по този метод: " Независимо дали това е единствено за вътрешна приложимост, не се приказва по този начин ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР