Много е важно при какви критерии ще може да се

...
Много е важно при какви критерии ще може да се
Коментари Харесай

Експерт: Трябва да е много ясно при какви условия се назначава безплатен PCR тест

Много е значимо при какви критерии ще може да се дава направление за. Проблемът е, че COVID-19 няма добре завършена картина на признаци. Това сподели пред Българска национална телевизия доцент доктор Любомир Киров, ръководител на Сдружението на общопрактикуващите лекари.
Той разяснява, че температура и постоянно неособено висока, имат 60% от заболелите, 60% имат и кашлица и това са най-изявените признаци. Киров добави, че е значимо и с какви тъкмо проби ще се ревизира дали си болен от Коронавирус или не, тъй като има нови генерации проби.
 Костадин Ангелов за COVID-19: България е 8-ма по смъртност и 25-та по заболеваемост в Европейски Съюз (ВИДЕО) Костадин Ангелов за COVID-19: България е 8-ма по смъртност и 25-та по заболеваемост в Европейски Съюз (ВИДЕО)
В Европейски Съюз и Обединеното кралство - за последния регистриран интервал 11  - 24 септември България е на 25 място от 31 страни със заболеваемос...
Доцентът се оплака, че персоналните лекари не получават никаква спомагателна поддръжка от страната, а правилото да се дава диагноза първо по телефона не работи. Идват си хората, някои съблюдават ограничения, други – не, сподели той и подсети, че междинната възраст на персоналните лекари в България е 60 години! И добави, че има боязън и терзание, което е обикновено.
Доц. Киров посочи, че общопрактикуващите лекари ще предложат механизмъм по какъв начин да се обслужват пациенти, когато персоналният им доктор е болен от COVID-19. " Хубаво е да се виждаме очи в очи, само че дано всеки пази другия ", приключи той.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР