Много е важно да се намери балансът. Разчитам на вашият

...
Много е важно да се намери балансът. Разчитам на вашият
Коментари Харесай

Христо Иванов: Българската политическа класа не знае как да си говори

Много е значимо да се откри салдото. Разчитам на вашият политически опит и зрялост да се откри салдото. Голямата тематика е цялостната оценка на политическата конюнктура и дали има капацитет да се образува ново упавление. Това съобщи президентът Румен Радев по време на консултациите с Демократична България, съобщи кореспондент на

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от Демократична България съобщи, че Конституцията планува тези съвещания като антикризистна мярка. " За нас рецесията има още един аспект и това е рецесията на политическата класа, за която всичко е прекомерно персонално и не може да се води разговор. Тези конслултации са значими, с цел да се случи диалог ", сподели Иванов.

Той добави, че се надява конслутациите да се случат и то с присъединяване на всички. Първият мандат е този, които продълава да е най-натоворен с упования от всички. Много е значимо да се продължи и фокусът върху промените на правосъдната власт. Способността ни е да се фокусираме върху значими национални цели и да свършим работа е много ниска измежду политиците ни. Скептичен съм, че едни нови избори могат да решат казуса. Българската политическа класа не знае по какъв начин да си приказва. Не мога да кажа, че имаме бързи рецети, само че ние ще разиска още веднъж рецесиите, съобщи Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР