Много е важно да не забавим реализацията, стартирането и изпълнението

...
Много е важно да не забавим реализацията, стартирането и изпълнението
Коментари Харесай

Премиерът Донев: До края на месеца ще определим методиката за помощите за горивата

Много е значимо да не забавим реализацията, стартирането и осъществяването на другите поети задължения от Националния проект за възобновяване и резистентност. Това сподели министър председателят Гълъб Донев пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “ .

" Те са в областта на районното развиване, в областта на обществената политика, в областта на опазването на здравето, на електронното ръководство и така нататък Така че тези планове би трябвало да продължат да се осъществят, да се работи по тяхното пускане. “

" Относно това, че Народното събрание разпореди на служебното държавно управление да създаде избрана методика, по която да се получават отстъпки за горивата, желая да кажа, че даже Народно събрание да не беше взело това тяхно обичано решение, служебното държавно управление още от миналата година, когато се разбра, че Народното събрание няма предпочитание да гласоподава отстъпката от 25 ст. да продължи да се ползва, ние започнахме работа по методика, с която да определим рисковите групи, да определим най-нуждаещите се от такова подкрепяне, да съобразим тази методика с механизмите, които се ползват, инструментите, които се употребяват и от другите страни-членки на Европейски Съюз, с цел да бъдат цените по-поносими за жителите ", добави Донев.

Работи се, до края на месеца методиката ще бъде призната, безапелационен е министър-председателят. 

" Нека специалистите, които работят, това са специалисти от няколко министерства, които създават тази методика, вършат се съответните изследвания, тя ще бъде целенасочена, с цел да бъдат подкрепени тези пластове от популацията, които имат най-голяма потребност. Този аршин наложително ще бъде включен в методиката “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР