Много е важно да има доверие в изборния процес, а

...
Много е важно да има доверие в изборния процес, а
Коментари Харесай

Радев: Много е важно да има доверие в изборния процес

Много е значимо да има доверие в изборния развой, а то се построява с съответни ограничения, взети от страната, тяхното разпространение и всеобхватна и налична информация за това по какъв начин ще протичат тези избори. Това сподели президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на по време на среща с представители на извънпарламентарната политическа партия Политическа партия „ Републиканци за България “.

По думите му хората би трябвало да видят, че има механизми за попречване на всевъзможни операции.

Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов се разгласи за промени в Изборния кодекс.

Като обезпокоително той регистрира, че нямаме законодателна подготвеност и подзаконова нормативна уредба, която да регламентира провеждането на изборния развой, в който да бъде предпазено както конституционното право на глас на българите, по този начин и тяхното здраве. Като друго терзание Цветанов уточни броенето на изборните резултати. Той поддържа онлайн предаването на метода на броенето на бюлетините и оформянето на изборните протоколи.

Цветанов направи предложение да има опция българите зад граница да гласоподават по пощата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР