Много е трудно да се признае, че една връзка трябва

...
Много е трудно да се признае, че една връзка трябва
Коментари Харесай

5 знака, които подсказват, че връзката ви е към своя край

Много е мъчно да се признае, че една връзка би трябвало да завърши. Страшно мъчно ни е, тъй като ни е боязън. Понякога обаче е за положително. Ето за какво е значимо да се разпознават някои признаци, които демонстрират, че не е допустимо да продължите дружно напред.

1. Без обич няма връзка

Първият симптом, че една връзка е завършила, е неналичието на обич. Когато няма любов, най-правилното нещо е да си го признаете и да сложите завършек на връзката, с цел да продължите напред.

С времето от време на време любовта се „ изхабява “ или изчезва. Това постанова преосмисляне на обстановката, тъй като връзка без обич не съществува. Не е нужно да се чувствате отговорни за това, само че го приемете и намерете метод и двамата да продължите напред, по разнообразни пътища.

Понякога рутината или просто фактът, че сте преодолели онази фаза на в началото въодушевление, ви кара да видите с други очи този човек, който в миналото сте обичали или сте мислили, че обичате.

И по този начин, когато видите всичко по-ясно и разберете, че няма обич, е време да прекратите връзката. За положителното и на двамата.

2. Доверието е основно

Друг знак, че връзката е завършила, е неналичието на доверие. Това може да наподобява явно, само че в доста случаи може да бъде подценено, когато се пробвате да разширите проблемите, с цел да възстановите връзката.

Без доверие е невероятно да се открият здрави взаимоотношения. Подозрението и несигурността основават огромен дискомфорт и предизвикват среда, която не е приятна и за двамата.

Когато връзката е цялостна с неистини, съмнение, ревнивост и изневери, нищо няма смисъл.

3. Вече няма  такава  двойка

Понякога не сме наясно, че към този момент няма същинска връзка. Вярваме, че това е нещо, което работи единствено по себе си, без да сме наясно, че изисква ангажираност, предпочитание и ежедневни старания. 

Липсата на интерес от страна на единия от двамата членове на двойката (или и двамата, според от случая) е още един от знаците, които демонстрират, че връзката е завършила.

4. Преди сте се привличали, в този момент не можете да се търпите

Друг от признаците, че една връзка е завършила е, че това, което ви е привличало преди, в този момент не можете да го понасяте.

Във етапа на влюбването се усещаме толкоз щастливи, че виждаме единствено позитивното и положителното в индивида против нас.

5. Неотстраними разлики

Когато двама души решат да обединят живота си, те би трябвало да споделят своята визия за света, да имат идентични цели, общи план и сходни полезности. Но какво се случва, когато някои от тези неща се трансформират?

Хората могат да се трансформират, както и усещането им за света и нещата. Проблемът е, че когато това ни кара да не вървим повече по същия път като нашия сътрудник, възникват проблеми. 

Когато съществуват няколко разлики, които и двамата смятате за неотстраними, е време да преосмислите връзката. 

„ Раздяла “ е доста мощна и мъчителна дума, защото, когато стартираме връзка, имаме вяра, че тя ще е за цялостен живот. 

Важно е да знаем по какъв начин да отворим очите си за действителността, да се държим като възрастни и да идентифицираме знаците, които демонстрират, че всичко към този момент е свършило. Това е нещо естествено, нещо, което нормално се случва, тъй че няма причина да се съпротивлявате. Понякога е най-добре да приключите и да продължите напред.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР