Много е трудна и трябва да е много точна преценката

...
Много е трудна и трябва да е много точна преценката
Коментари Харесай

Пламен Киров за списъка на евентуално свързани лица: Правителството се движи на ръба

Много е сложна и би трябвало да е доста точна преценката за листата, който готви държавното управление на компании и икономически субекти, които могат да попаднат в обсега на глобите на Съединени американски щати и следствията от тях. Това изясни конституционалистът Пламен Киров пред Нова телевизия.
От една страна съгласно Конституцията държавното управление има задължението да провежда стопанисването на държавното имущество. От друга страна обаче член 19 на Основния закон подсигурява правото на свободна стопанска самодейност и равнопоставеност сред стопанските субекти.
 Какъв ще е резултатът,,Магнитски ” за България? Какъв ще е резултатът,,Магнитски ” за България?
Темата разясняват Левон Хампарцумян и Тихомир Безлов „ Санкциите за тези, които нарушават листата от Съединени американски щати са автоматизирани. Ако имаш...
Затова и един спомагателен черен лист на вероятно свързани лица би представлявал нахлуване в проблематична територия, защото със самото изтъкване държавното управление би сложило в неравнопоставеност обособени икономически субекти, изясни Пламен Киров. " Министерски съвет може и да наруши права и ползи на някои сдружения. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР